Fallout 76 güncellemesi, eski hataları geri getirdi - Haberler - indir.com

Fallout 76 güncellemesi, eski hataları geri getirdi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-31 16:20:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Bethesda’nın kısa bir süre önce konsol ve PC’ler için yayınladığı Fallout 76 güncellemesi, beraberinde eski hataları geri getirdi.

Kasım ayında oyun severlerin beğenisine sunulan, Bethesda imzalı Fallout 76, 2018’in en beklenen oyunların birisiydi. Oyun severlerin beğenisini kazanmayı başaran yapım için, kısa bir süre önce Bethesda tarafından yeni bir güncelleme yayınlandı. Güncellemenin boyutu, 3.5 GB, PC platformunda ise 500 MB olarak paylaşıldı ve bu güncelleme, genel dengenin sağlanması ve teknik hataların giderilmesini içeriyordu. Bunların yanında oyuncular, güncelleme sonrasında beklenmedik bir şeyle daha karşılaştı. Fallout 76’nın yeni güncellemesi, teknik hataların giderilmesinin yanında, bazı eski hataları da geri getirdi.

Bu Hafta Hangi Oyunlar Çıkacak?Bu Hafta Hangi Oyunlar Çıkacak?

Gizli Odaya Giren Fallout 76 Oyuncularının Ban Sebebi Açıklandı

Fallout 76’da bu odaya girenler dikkat!

Fallout 76 güncellemesinden sonra, birçok denge düzenlemesi yapıldı

Fallout 76’nın konsollar ve PC için yayınlanan yeni güncellemesi, oyuna birçok yenilik getirdi. Bethesda, bu güncelleme ile gelen yenilikler ve hata düzeltmeleri için uzunca bir liste sıralamış. Bu listeye göz atmak gerekirse, oyunda  oyun içi performans ve sunucu iyileştirmelerinin yapıldığını en başta görebiliriz.  Fallout 76’da oyunun genel dengesinin sağlanması adına da pek çok ayar değişikliği yapılmış. Demolition Expert Perk için, seviyelerde sunulan hasar ödülleri + %20, %40, %60, %80 ve % 100 oranlarından + %20, %30, %40, %50 ve %60 oranlarına indirildi. White Knight ve Licensed Plumber Perk'lerinin her bir seviyede sağladığı kondisyon kaybı ödülleri, %30, %60 %90’dan, %20, %40 ve %60’a indirildi. Explosive modunun hasar ödülü ana silah için + %100'den %20'ye kadar indirildi. The Two Shot hasar ödülü de + %100'den %25'e indi.

Yayınlanan güncelleme notlarının devamında, araştırma görevleri ve etkinlikler için de birtakım ayarlamalar yapıldığı görülüyor. Monster Mash etkinliğinin her turunda verilecek olan XP de artık 350’den 100’e düşürüldü.

Fallout 76 güncellemesi, hangi eski hataları geri getirdi?

Fallout 76 piyasaya çıktıktan sonra, oyuncuların şikayet ettiği noktalardan birisi Bobby Pin'lerin ağırlığı olmuştu. Bu sorun, 10 Ocak’ta yayınlanan güncelleme ile giderildi. 0.1lbs olan ağırlık 0.001lbs'ye düşürülerel çözülen bu problem, son güncellemeden sonra yeniden görülmeye başlandı. Oyuncuların, geri döndüğüne dair rapor ettiği bir diğer sorun, Fusion Core'ların atölyelerde bulunma oranlarıyla ilgili hata ve eşya çoğaltma açığı. Ladydevann rumuzlu Bethesda Topluluk Yöneticisi, bu konuya dair açıklama yaptı ve oyuncuların şikayetlerinin, Bethesda’ya iletildiğini söyledi.


Bu hafta kaçırmamanız gereken 5 Android uygulama ve oyunuBu hafta kaçırmamanız gereken 5 Android uygulama ve oyunu
Yerli Oyunlar Playstore'da Tatile Özel İndirime GirdiYerli Oyunlar Playstore'da Tatile Özel İndirime Girdi
Oyuncular için en gerekli ücretsiz 7 programOyuncular için en gerekli ücretsiz 7 program

PAYLAŞ