Fallout 76 Beta sürümünde rezalet! - Haberler - indir.com

Fallout 76 Beta sürümünde rezalet!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-05 11:20:00
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Donanım

Bethesda’nın merakla beklenen yapımı Fallout 76’nın beta süreci nihayet başladı. Dev şirket, 14 Kasım’da piyasaya çıkacak olan oyunun hatalarını düzeltmekle oldukça meşgul. Fakat bazı hatalar kolay bir güncellemeyle çözülecek gibi görünmüyor.

Sorun Büyük!

Yeni çıkacak bu oyunun en büyük problemlerinden birisi de 16:9'dan farklı monitör biçimlerinin desteklenmiyor olması. Piyasada 21:9, 16:10 ve 32:9 gibi monitör formatları varken, Fallout 76'nın sadece 16:9 desteklemesi oldukça üzüyor. Ayrıca oyunda FOV (görüş açısı) ayar seçeneği de bulundurmuyor.

FALLOUT ANTHOLOGY sistem gereksinimleriFALLOUT ANTHOLOGY sistem gereksinimleri

Görülen bir diğer sorun ise oyun hızının FPS'ye bağlı olması. Bu durum, yüksek FPS elde ettiğimizde oyunda çeşitli hataların oluşmasına sebep olabiliyor. Eğer iddialar doğruysa bu durum oyun motorundan kaynaklı büyük problemler olduğunu söylüyor olabilir. Böyle sorunlarının düzeltilmesi ise bir hayli uğraştıracak gibi gözüküyor.

Oyuncuların raporladığı son hata ise şaka gibi, Bethesda Launcher'ın oyunu kendi kendine silinmesi. Bu problemden dolayı bazı oyuncular, Fallout 76'yı defalarca kez tekrar tekrar baştan yüklemek zorunda kaldıklarını söylüyorlar. Bu hata ise diğerlerinden çok daha kolay bir şekilde, tek güncellemeyle giderilebilecek gibi gözüküyor.


FALLOUT 4 PIP-BOY EDT. Sistem gereksinimleriFALLOUT 4 PIP-BOY EDT. Sistem gereksinimleri
Fallout  4 PIP-BOY EDT. Sistem gereksinimlerFallout 4 PIP-BOY EDT. Sistem gereksinimler
FALLOUT 4 sistem gereksinimleriFALLOUT 4 sistem gereksinimleri

PAYLAŞ