Fallout 4'ün ilk Resmi Tanıtım Videosu Yayınlandı! - Haberler - indir.com

Fallout 4'ün ilk Resmi Tanıtım Videosu Yayınlandı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-06-04 11:23:56
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Oyun dünyasının uzun zamandır heyecanla beklediği Fallout serisinin yeni üyesi Fallout 4, geçtiğimiz günlerde PC, PlayStation 4 ve Xbox One için duyurulmuştu. Geliştirici Bethasda bugün ise Fallout 4'ün ilk resmi tanıtım videosunu yayınladı.

İlk olarak 1997 yılında başlayan RPG efsanesi Fallout, eşsiz senaryosu ile oyuncuları kendisine hayran bırakmıştı. Nükleer bir savaş sonrasında dünyanın yok olmaya yüz tuttuğu bir atmosferde gerçekçi oyun deneyimi sunan yapım oldukça kısa bir sürede en kaliteli RPG oyunları arasındaki yerini almıştı.

Fallout 4 indir

Serinin son oyunu Fallout 3 ise 2008 yılında çıkış yapmıştı. Oyuncuların 23. yüzyıla konuk olduğu bu oyunda ABD-Çin savaşı sonrasında nükleer felaket ortaya çıkıyor ve bu felaketten tam 200 yıl sonra gerçekleşen olaylar ele alınıyordu.

2008 yılından bu yana pek çok ödül almayı başaran Fallout serisi, aradan geçen 7 yıl sonunda yeniden RPG hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yapımcı Bethesda geçtiğimiz günlerde yaptığı duyuru ile oyunun PC, PS4 ve Xbox One için çıkış yapacağını duyurdu. Sadece duyuru ile yetinmeyen firma ayrıca Fallout 4 için ilk tanıtım videosunu da yayınladı.

İşte Fallout 4'ten eşsiz görüntülerin yer aldığı o video;




Fallout 4 İlk Tanıtım Videosu


PAYLAŞ