Fallout 4'te Mustafa Kemal Atatürk'ün İmzası Görüldü - Haberler - indir.com

Fallout 4'te Mustafa Kemal Atatürk'ün İmzası Görüldü

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-11-17 16:30:54
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Oyun

Geçtiğimiz 10 Kasım günü piyasaya sunulan Falout 4'te her geçen gün yeni özellikler keşfediliyor. Binlerce kişinin severek oynadığı Fallout 4'te Türk oyuncuları şaşırtan ilginç bir detay ortaya çıktı. Beyzbol topu üzerinde Mustafa Kemal Atatürk'ün imzası görüldü.

Bethesda tarafından geliştirilen Fallout 4 yılın merakla ve sabırsızlıkla beklenen oyunlarından birisiydi. Oyun nihayet 10 Kasım tarihinde piyasaya çıkışını gerçekleştirdi ve kısa süre içinde büyük bir hayran kitlesine ulaştı. Her platformda başarılı satış rakamlarına ulaşan Fallout 4 halen oyun severlerin karşısına sürprizlerle gelmeye devam ediyor.

Oyunda Diamond City'de yer alan Moe Cronin'deki Out in Left Field görevinin ardından karşımıza çıkan beyzbol topunun üzerinde hiç beklenmedik bir anda Mustafa Kemal Atatürk'ün imzası karşımıza çıktı.

Yaşanan bu sürpriz gelişme özellikle Türk oyun severler tarafından büyük bir sevinçle ve ilgiyle karşılandı. Bu durumun ortaya çıkmasına sebep olarak Fallout 4'ün 10 Kasım tarihinde piyasaya sunulması gösteriliyor.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ