Fall Guys, Steam’de 7 milyon barajını geçti - Haberler - indir.com

Fall Guys, Steam’de 7 milyon barajını geçti

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-28 13:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Son dönemin popüler oyunu Fall Guys, piyasaya sürüldüğünden beri yüksek bir ilgi görerek yükselişini sürdürüyor. Etkileyici bir rekora imza atan oyun Steam servisinde 7 milyon adet satmayı başarmış durumda. Diğer yandan PlayStation yetkilileri, PLayStation Plus üyelerinin en çok indirdikleri oyunun Fall Guys: Ultimate Knockout olduğunu açıkladı. Bugüne kadar adı pek duyulmayan ancak Full Guys ile patlama yapan Mediatonic tarafından Şubat ayında piyasaya bu yeni oyun sürüldü. İlk kez E3 2018 etkinliklerinde duyurulan oyun, piyasaya sürüldükten sonra beklenin dışında bir ilgi gördü. Bugün dünyanın en popüler yayıncılarından en popüler YouTube içerik üreticilerine kadar herkes tarafından oynanmaya başlanan Fall Guys istatistiklerini yükseltmeye devam ediyor.

Fall Guys indirme sayıları ile dikkat çekiyor

Son zamanların popüler oyunu Fall Guys yakında mobildeSon zamanların popüler oyunu Fall Guys yakında mobilde

Geliştirici ekip, oyunlarına bu seviyede ilginin geleceğini tahmin etmiyorlardı. Ancak Fall Guys, oyunu PlayStation 4 sürümü için PlayStation Plus abonelik hizmetinde bugüne kadar en çok indirilen oyun olmayı başardı. PS yetkilileri bu haberi geliştirici ekibi Twitter üzerinden tebrik ederek açıkladı. Fall Guys piyasada 7 milyon indirme sayısına erişmişken, bundan önce Steam’da ilk haftada 2 milyon satmayı başardı. Hala satmaya devam eden oyun için PlayStation yetkililerinden gelen yeni habere göre Plus abonelere tamamen ücretsiz sunulan bu oyunun indirme sayısı rekor seviyelere erişti.

Eğlenceli parkur yapısı ile milyonlarca oyuncuyu bir araya getiren oyun, battle royale yapısına sahip durumda. 60 oyuncunun bir turda başladığı oyunda parkurları geçerek sona kalan kişi kupanın sahibi oluyor. Bu esnada rakiplerinizi alt etmeniz ve geçmeniz gerekiyor. Ayrıca birbirinden çeşitli ve zorlu parkurlarında olduğunu belirtelim. PlayStation tarafında yaşanan bu büyük başarı karşısında geliştirici ekibinde bir hayli şaşkın olduğunu belirtelim. Bakalım Fall Guys daha ne gibi başarılara imza atacak göreceğiz.


Fall Guys haritaları için başarıya götüren 11 taktikFall Guys haritaları için başarıya götüren 11 taktik

PAYLAŞ