Fall Guys ile Doom'u bir araya getiren ücretsiz oyun: Doom Guys - Haberler - indir.com

Fall Guys ile Doom'u bir araya getiren ücretsiz oyun: Doom Guys

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-16 12:00:00
Editör : Görkem Günay
Kategori : Donanım

Geçtiğimiz günlerde en fazla indirilen oyun listesinin başında yer alması ile gündeme gelen Fall Guys ve Doom temalarını içeren ücretsiz bir oyun yayınlandı. "Doom Guys" olarak isimlendirilen parodi amaçlı bu oyun, Fall Guy'lar tarafından kaçırılan bir Doom Slayer'ın özgürlüğüne kavuşma hikayesini anlatıyor. Oyun, an itibarıyla herhangi bir ödeme yapmadan ücretsiz bir şekilde indirilebiliyor.

Son dönemin en popüler oyunu sorulduğu zaman büyük olasılıkla Fall Guys cevabı ağır basan bir seçenek olacak. Fakat bu soruyu video oyun tarihinin en popüler oyunu şeklinde değiştirmiş olsak orta yaş kitle Doom oyununu söyleyecektir. Peki bu iki oyun birleştirilseydi nasıl olurdu? Şimdi sizlere tam olarak bu sorunun cevabını vereceğiz.

Railway Empire ve Where The Water Tastes Like Wine Epic Games mağazasında ücretsizRailway Empire ve Where The Water Tastes Like Wine Epic Games mağazasında ücretsiz

"Doom Guys" adında tamamen ücretsiz, mini bir oyun geliştirildi. Hem Doom hem de Fall Guys temalarını birleştiren bu oyunda, Fall Guy'lar tarafından kaçırılmış olan bir Doom Slayer'ı yönetiyoruz. Oyunda yapmamız gereken şeyse Doom Slayer'ı özgürlüğüne kavuşturabilmek için karşımıza çıkacak tüm Fall Guy'ları yok etmek. Bağımsız geliştirici, bu oyunun parodi amaçlı geliştirildiğini ifade ediyor.

Doom Guys, işte böyle görünüyor

Zaman zaman yaptığı ücretsiz oyun kampanyaları ile haberlere konu olmayı başaran oyun platformu itch.io'da yer alan oyun, oldukça eğlenceli bir yapıya sahip. Üç farklı haritanın yer aldığı oyunda, yine üç farklı Fall Guy'a karşı koymaya çalışıyorsunuz. Ayrıca dört silahın bulunduğu oyunda, Fall Guys isimli televizyon programından da bir bölüm yer alıyor. 

Doom Guys oyunu son derece basit kontrollere sahip. Ayrıca bu oyunun sistem gereksinimleri de muhtemelen oldukça düşük. Geliştirici, oyunun sistem gereksinimlerine dair açıklama yapmamış olsa da oyunu oynamak için yapacağınız 40 MB'lik indirme boyutu, Doom Guys'ın bilgisayarları yormayacağını açık bir şekilde gösteriyor. Bu arada oyunun şu an için demo sürüm olarak yayınlandığını belirtelim.

Ücretsiz olarak sunulan Doom Guys'a sahip olmak için yapmanız gerekenler

Bağımsız geliştirici Romain Bayer tarafnıdan yayınlanmış olan Doom Guys oyununa erişim sağlamak için buraya tıklayabilirsiniz.



PAYLAŞ