Failure Nights İstanbul - Haberler - indir.com

Failure Nights İstanbul

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-16 13:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Etkinlik

Bu yıl üçüncüsü gerçekleşecek olan ve geçtiğimiz iki sene içerisinde Caddebostan Kültür Merkezi ile Marmara Üniversitesi’nde gerçekleştirilen etkinliğin üçüncüsü için hazırlıklar başladı. Sponsorları arasında olduğumuz Failure Nigths İstanbul, “4 mühendis 4 trajikomik batış hikayesi” mottosuyla yola çıkmış durumda. Geçtiğimiz etkinlikleri kapsamında toplamda 6 iş batırmış girişimci mühendislerin yanı sıra 2 sosyal konuk ve 300’den fazla izleyici katılımıyla büyük bir organizasyon gerçekleştirmişti.

Hayatta yaşanan tecrübelerin yanı sıra yapılan başarısızlıklar ve batırılan işler, bu yolda başarıya götüren etmenler arasında yer alıyor. Başarısızlıkların başarı hikayelerine göre daha öğretici olduğu baz alınan bu etkinlikte yapılan tüm yanlışların aslında bu kişilere neler kazandırdığına şahit olacaksınız.

Kar amacı olmayan bu etkinlik herkes için ücretsiz ve açık olarak gerçekleştirilecek. Etkinlik kapsamında başarılı olmamış girişimcilerin proje detayları ve yapılan yanlışlar ile alakalı söyleşiler gerçekleştirilecek. Söz konusu kişilerin hayatında yapılan bu yanlışların gelecek hayatlarında nasıl bir etkisi oldu ve şuan için ne gibi düzeltmelerin yapılması daha iyi olurdu gibi tüm sorulara ve hikayelere bu etkinlikte şahit olacaksınız.

Bu sene üçüncüsü düzenlenecek olan Failure Nights İstanbul, 29 Nisan 2019 saat 18.00’da İstanbul Şehir Üniversitesi Dragos Kampüsü’nde düzenlenecektir. Etkinliğin tamamı herkese açık ve katılım ücretsizdir.

Etkinlikte iş batırmış girişimci mühendislerin projelerini, neleri yanlış yaptıklarını, bu yanlışların gelecek yaşamlarında ne gibi bir etkisi oldu ve şimdi olsa neyi farklı yaparlardı gibi sorulara cevap niteliğinde batış hikayelerini dinleyeceğiz. 

Konuşmacılar:

Canan Döşlü

Inveon - Proses Uzmanı

Ersin Pamuksüzer

Turkcell - Kurucu Ortak 

The Life Co - Kurucu

Ozan Uysal

Appcent - Kurucu

Şaban Dalaman

İstanbul Şehir Üniversitesi - Öğretim Üyesi

Bu muhteşem etkinliğe ücretsiz olarak kayıt yaptırmak için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz;

http://bit.ly/2v2ZerT

 





PAYLAŞ