FaceTime için en iyi 3 alternatif - Haberler - indir.com

FaceTime için en iyi 3 alternatif

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-31 18:20:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Aranan kişi telefonu hiç açmasa dahi sesin karşı tarafa gittiğinin ortaya çıkması ile başlayan FaceTime tartışmalarından uzak kalmak ve daha güvenilir bir uygulama kullanmak adına FaceTime için en iyi 3 alternatife göz atarak bu uygulamaları kullanmaya başlayabilirsiniz. 

FaceTime Dinleme Cihazına Dönüştü 

Facebook Messenger

Çoğu kişinin çok fazla tercih etmediği Facebook Messenger, aslında iletişim kurma noktasında en kolay yöntemlerden bir tanesi. En çok tercih edilen sosyal ağlardan birinin Facebook olduğu göz önünde bulundurulduğunda, istediğiniz kişiye daha hızlı bir şekilde ulaşmanızı sağlayacak olan Facebook Messenger 2016 yılı itibariyle kullanımda. Görüntülü arama gibi farklı özellikleri bulunan Facebook Messenger ile kaliteli bir şekilde görüşme yapabilirsiniz.

Skype

Bir döneme damga vurmuş olmasına karşın mobil döneme geçişte biraz geride kalan Skype, hala iletişimde tercih edilebilecekler arasında yer alıyor. Ücretsiz olmasının yanı sıra herhangi bir kısıtlamanın bulunmadığı uygulama sayesinde video görüşmeleri yapabilir, ses kayıtları gönderebilir, belge alışverişini gerçekleştirebilirsiniz. Üstelik metin tabanlı mesajlaşma desteği ile klasik mesajlaşmayı tercih eden kişiler için de yine Skype en güçlü alternatiflerden bir tanesi. Kişilerin farklı bilgisayar işletim sistemlerinde ve telefonlarında tercih edebileceği uygulama üstelik pratik bir kullanıma sahip.

Houseparty

Türkiye'de çok fazla popülerlik kazanmamış olsa da özellikle grup sohbeti özelliği ile dikkat çeken Houseparty pek çok arkadaşınızı tek bir noktada toplamak için yeterli. Üstelik video sohbetlere ek olarak grup olarak oyun oynamanız da yine bu uygulama ile mümkün.





PAYLAŞ