Facebook'un Tasarımı Yenileniyor - Haberler - indir.com

Facebook'un Tasarımı Yenileniyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Dünyada popüler olarak kullanılan sosyal ağ devi Facebook, kullanıcılarına daha kaliteli içerik sunmak için harekete geçerek yeni tasarım üzerinde çalışmalara başlandığı duyuruldu.

2014 Mart ayında yayına alınacak olan yeni tasarım AllThingsD' den Mike Isaac'ın haberine göre, yeni tasarımda bazı sorunlar ve hatalar ile karşılaşılabileceğinden dolayı başlangıçta tüm kullanıcılara sunulmayacak. Facebook sözcülerinden alınan bilgiye göre şirketin yeni tasarımda deneme aşamasında olduğunu ve kullanıcılardan geri bildirim alındığını belirterek yaşanabilecek herhangi bir gecikme ilgili bilgi verilmedi.

Facebook'un yeni tasarımında haber kaynağı daha geniş resimler, çoklu akış yönetim olanağı ve mobil haber kaynağına benzeyen bir tasarım dokusuna sahip olarak üç temel bileşeni kullanıcılara sunacak. Daha önceden Facebook' un kurucusu Zuckerberg, yaptığı açıklamalarda Facebook'un yeni tasarımının kullanıcıların haber okuma ve toplama alışkanlıklarını daha iyi bir düzeye çekmek için iyi bir platform olmayı hedef edindiğini belirtmişti.

Geçen hafta Facebook'un haber kaynağında yapmış olduğu algoritma değişikliğini düşünürsek, yeni tasarım sayesinde kullanıcılarına oldukça kaliteli içerikler sunma yolunda ilerlemekte olduğunu görebiliriz.

Ayrıca tasarım değişikliği sonrası yeni tasarıma mobil platformlardan da ulaşabileceğiniz Facebook' un uygulamalarını aşağıdaki bağlantıları kullanarak cihazınıza indirebilirsiniz.

Android için Facebook

iOS için Facebook

Windows Phone için Facebook

 




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ