Facebook'un Paper Uygulaması Yayınlandı - Haberler - indir.com

Facebook'un Paper Uygulaması Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Geçtiğimiz günlerde Facebook tarafından 3 Şubat'ta yayınlanacağı duyurulan ve Flipboard'a rakip olacağı öne sürülen haber okuma uygulaması 'Paper' nihayet yayınlanarak ABD App Store'unda indirmeye sunuldu.

Dünya'nın en büyük sosyal ağlarından birisi olan Facebook'un bugün itibari ile yayın hayatına geçirdiği 'Paper' uygulaması sayesinde kullanıcılar farklı kaynaklar üzerinden bir araya gelen haberleri iOS sistemine sahip cihazları üzerinden kolaylıkla takip ederek, okuyabilecekler.

Facebook Paper

Flipboard benzeri tasarımı ile dikkatleri üzerine çeken uygulamada ayrıca kullanıcılar beğendikleri içerikleri paylaşabilecekleri gibi bu içeriklere yorumlarını da yazabilecekler. Tamamen içeriğe odaklı yapısı ve parmak hareketleri ile kolay kontrole sahip olan uygulamada özelleştirme imkanı bulunmakla beraber, kullanıcıların ilgi alanlarına göre seçtikleri haberleri ön plana çıkarmalarına ve kendi hikayelerini yazarak paylaşmalarına da izin vermektedir.

Şu an için reklamsız ve ücretsiz olarak kullanabileceğiniz uygulamayı aşağıdaki bağlantıyı kullanarak iPhone ve iPad cihazınıza indirebilirsiniz. Ayrıca Paper tanıtım videosunu izleyerek uygulama hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Ayrıca sitemizi de Facebook üzerinden takip etmek için buraya tıklayınız.




Paper Tanıtım Videosu


PAYLAŞ