Facebook'un Haber Uygulaması 'Paper' 3 Şubat'ta Yayınlanıyor - Haberler - indir.com

Facebook'un Haber Uygulaması 'Paper' 3 Şubat'ta Yayınlanıyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Flipboard benzeri mobil haber okuma uygulaması Paper'ı bugün resmi olarak duyuran Facebook, uygulamanın 3 Şubat'tan itibaren App Store üzerinden iOS cihazlara indirilebileceğini açıkladı.

Geçtiğimiz haftalarda sitemiz üzerinden yayınladığımız haberde Şubat ayı'nda yayınlanacağı bilgisini verdiğimiz uygulama, Facebook tarafından yapılan blog duyurusu ile resmilik kazanarak 3 Şubat tarihinde indirilebilir durumda olacağı açıklandı.

Facebook Paper indir

Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg'in 'Herkese dünyadaki en iyi kişiselleştirilmiş gazeteyi sunmak istiyoruz' deyişine dayanarak hayata geçirecekleri projelerin en önemlilerinden birisi olan Paper, iş ortaklarının kaynakları üzerinden çekilen haberleri platform üzerinden kullanıcılara sunacağı gibi aynı zamanda Facebook arkadaşlarının profillerinden paylaşılan hikaye, fotoğraf ve videoları da bir araya getirecek. Bu sayede de Facebook arayüzüne benzer bir deneyim sunacak olan Paper'ın tek farklı yönü ise video ve görsel içeriklere yani multimedya öğelerine daha fazla yer vermesi olacak.

Facebook Paper indir

Flipboard'a benzerliği ile dikkat çeken Paper, mobil haber okuma uygulamaları arasında rekabeti kızıştıracağa benziyor. Facebook'un blog açıklamasına ek olarak yayınladığı ve haberimizdeki metin aralarında bulunan görsellere göre Paper, oldukça temiz ve kullanıcı dostu bir arayüze sahip durumda. Sadece iPhone'lara özel olarak yayınlanacak olan uygulaması ise 3 Şubat'ta App Store üzerinden yayınlanarak, kullanıcılara sunulacağı gibi diğer mobil sistemler için ne zaman yayınlanacağı ise henüz açıklanmadı.

Aşağıda tanıtım videosunu da bulabileceğiniz Facebook'un Paper uygulamasını yayınlandığı gün sitemiz üzerinden ücretsiz olarak indirebilmek için indir.com'u takip edebileceğiniz gibi yayında olan diğer Facebook uygulamalarını sitemizden indirebilirsiniz.





PAYLAŞ