Facebook'un Android Uygulaması Güncellendi - Haberler - indir.com

Facebook'un Android Uygulaması Güncellendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Popüler sosyal paylaşım sitesi Facebook'un mobil kullanıcılar için geliştirilen Android uygulaması, uzun bir zamandan sonra güncellenerek yeni özellikleriyle birlikte kullanıcılara sunuldu.

Her zamanki gibi Android kullanıcılarının cihazlarında aşamalı bir şekilde güncellenecek olan Android için Facebook uygulamasında yapılan güncelleme sonrası artık kullanıcılar yorumlara resim ekleyebilecekleri gibi albüm ve fotoğrafları da silerek düzenleme imkanına sahip olacaklar. Performans artırımı ile bazı uygulama hatalarının da giderildiği güncelleme ile ayrıca kullanıcılar uygulama üzerinden etiketlendikleri fotoğraflar üzerinden etiketleri çıkarabilecekler.

Facebook Android indir

Bunun yanında kullanıcılar Facebook hesaplarına gruplar halinde bir defada toplu olarak fotoğraf yükleyebilecekleri gibi grup yöneticilerinin mesajları daha kolay kontrol edebilmesini sağlayacak olan yardımcı iyileştirmelerde gelen yeni özellikler arasında yer alıyor.

Yeni özelliklerle beraber daha kullanışlı bir hale gelen Android için Facebook uygulaması ile Facebook'un diğer mobil sürümlerini aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla cihazınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ