Facebook'un akıllı saati 2022'de gelebilir - Haberler - indir.com

Facebook'un akıllı saati 2022'de gelebilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-02-15 20:31:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Giyilebilir Teknoloji

Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Facebook, projeye yakın olduğu bilinen kişiler tarafından sızdırılan bilgilere göre yeni bir akıllı saat üzerinde çalışmalar yapıyor. Söz konusu bu akıllı saat, gelecekteki yıl piyasada yerini alabilir. 

The Information tarafından yapılan haberlere göre Facebook, yeni bir akıllı saat üzerinde çalışmalara başladı. Üzerinde çalışmalar yapılan bu akıllı saatin hem sağlık hem de mesajlaşma özelliğine sahip olacağı düşünülüyor. Projeye yakın olduğu bilinen kişiler tarafından alınan bilgilere göre yeni Facebook akıllı saati Android işletim sistemi ile çalışacak. 

Facebook, iOS uygulamalarındaki Pop-up mesajlarının hedefli reklamların faydalarını tanıtacağını söylüyor!Facebook, iOS uygulamalarındaki Pop-up mesajlarının hedefli reklamların faydalarını tanıtacağını söylüyor!

2020'de Facebook akıllı saati gelebilir

The Information tarafından sunulan rapora göre projeye yakın olmasıyla bilinen anonim kaynağa göre Facebook'un, bu yeni akıllı saate akıllı telefona ihtiyaç duymadan da çalışabilmesi için hücresel bağlantı özelliği eklemeyi düşündüğü dile getirildi. Facebook'un bu yeni akıllı saati, Messenger ile entegre bir şekilde çalışabilir. Sağlık noktasında ise bu cihaz, kullanıcıların antrenmanlarını takip etmesine, eğitmenlerle iletişim kurmasına ve aynı zamanda muhtemelen Peloton gibi mevcut olan hizmetlerle de bağlantı kurmasına izin verilebilir. 

Facebook'un karşısındaki en büyük engel olarak görülen kullanıcıların şirkete olan güveninin sarsılmış olması. Veri gizliliği konusunda pek hoş olmayan bir üne sahip olan şirketin, kullanıcıların birçok kişisel verilerine erişim sağlayabilecek bir akıllı saati kullanıcıların beğenisine sunma ihtimali bile akıllara öncelikle güvenlik ile ilgili soruları getiriyor. Facebook, konuyla ilgili olarak sızdırılan bilgilere  göre bu akıllı saat konusunda ileri derecede çalışmalar yapıyor. Şirket ilk olarak akıllı saatini gelecek yıl kullanıcıların beğenisine sunmayı planlıyor. Akıllı saatin fiyatının, maliyet ücretlerine yakın bir seviyede olması ve bu sayede pazarda rekabet edebileceği düşünülüyor. Konu ile ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için bu kadar olup gelecek günlerde daha detaylı bilgilerin elde edilmesi bekleniyor. 


Facebook seçimleri manipüle etmeye çalışan hesaplarla savaşına devam ediyorFacebook seçimleri manipüle etmeye çalışan hesaplarla savaşına devam ediyor
Facebook, Clubhouse'a benzer bir uygulama üzerinde çalışmaya başladıFacebook, Clubhouse'a benzer bir uygulama üzerinde çalışmaya başladı
Facebook, koronavirüs aşısı hakkında üretilen komplo teorilerine aman vermeyecekFacebook, koronavirüs aşısı hakkında üretilen komplo teorilerine aman vermeyecek

PAYLAŞ