Facebook'tan Yapay Zeka Hamlesi: Deeptext - Haberler - indir.com

Facebook'tan Yapay Zeka Hamlesi: Deeptext

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-06-08 10:43:45
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Donanım

İnternet ve iletişim anlamındaki önemli gelişmeler içerisinde yeni ve etkileyici yapay zekâ teknolojisi, tüm dünyada ses getirecek gibi görünüyor. İnsanların çok fazla ilgi gösterdiği sosyal paylaşım sitelerinin yeri, herkes adına ve her zaman ayrıcalıklı olmuştur. Adını tüm dünyaya duyuran ve kurulduğu günden bu yana üye sayısını sürekli arttıran Facebook, dünya genelinde bu sektörün en önemli unsuru olduğunu herkese ispat etmiş durumda. Olağanüstü yatırımlarla yeni yazılım ve güncellemelere verdiği önemi ön plana taşıyan bu sosyal paylaşım sitesi, artık yepyeni bir uygulama ile birlikte tüm insanları şaşırtmaya hazırlanıyor. Facebook'ta adeta bir Yapay Zekâ görevi üstlenen Deep Text, ilk aşamada 20 farklı dil algılama potansiyeli ile birlikte, dünya genelinde kabul gören bir kullanım anlayışını temsil edecek.


Facebook?un Yapay Zeka Hamlesi Deep Text ve Özellikleri:

Olağanüstü bir yükseliş ve her dönemde gelişiminin doğru adresi olan, milyonlarca insanı aynı noktada toplayıp sürekli gelişimi destekleyen Facebook, son zamanlardaki en önemli adamını atmaya hazırlanıyor. Mevcut siteyi kullanmak için üyelere olağanüstü avantajlar sağlayan Deep Text, adeta bilim kurgu çalışması ürünü gibi sonuçlar verecek. Her kullanıcının kendini özel hissetmesini sağlayacak olan bu olağanüstü sistemin, halk tarafından nasıl karşılık göreceği de büyük merak konusu. Daha önceden denenmiş yapay zekâ modellerinden daha farklı olan bu sistemin, kullanıcıya sağladığı avantajların da gerçekten en üst boyutta olacağını söylemek mümkün.


Her geçen gün ulaştığı kitle sayısını artıran sosyal paylaşım sitesi Facebook, kullanıcılarına son derece özel etkileyici ve çarpıcı imkânlar sunmaya devam ediyor. Yapay zekâ teknolojisinin belki de sosyal paylaşım sitelerinde kullanılan en yeni ürünü Deep Text, bu alanda ses getirecek ve olağanüstü bir teknolojiyi temsil etmeye devam edecek. Her yıl değil neredeyse her ay, hatta çok daha kısa süreler içerisinde yeni programlarını tanıtmayı sürdüren Facebook, yaptığı atılımlarla birlikte kendi branşında liderliği elinde tutmaya devam ediyor. Öylesine önemli bir yapay zekâ sistemi ve avantajları sayesinde, sitenin üye sayısının İlerleyen dönemlerde daha olumlu şekilde artacağını söylemek mümkün.

 





PAYLAŞ