Facebook'tan Video ve Fotoğraflarınızı Şenlendirecek Yeni Özellik - Haberler - indir.com

Facebook'tan Video ve Fotoğraflarınızı Şenlendirecek Yeni Özellik

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-07-03 14:20:49
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Donanım

Türkiye ve Dünya'nın en çok kullanılan sosyal platformlarından biri olan Facebook fotoğraf ve videolara yönelik olan yeni özelliğini duyurdu. Slideshow adı verilen bu özellik kullanılarak artık Facebook'ta fotoğraflarınızdan ve videolarınızdan yeni özellikler yaratabileceksiniz. Bilindiği üzere Facebook Slideshow özelliğini geçtiğimiz Kasım ayında duyurmuştu.

Film yapımcısı adı altında anılan bu özellik kullanılarak, Facebook kullanıcıları Facebook uygulamasında fotoğrafları ve videoları ile istedikleri görüntüler elde ederek eğlence yaratan içerikler meydana getirebilecek. Aynı zamanda Slideshow aracılığıyla özel günlerinizde çekmiş olduğunuz video, fotoğraf ve albümlerinizden istediğiniz gibi kolaj yaratabileceksiniz.

Facebook Slideshow 'un Özellikleri Nelerdir?
Facebook Slideshow kullanıcıların uzun süredir merakla takip ettiği bir özellikti. Birbirinden değişik olan video, efekt, çerçeve ve animasyon barındıran Slideshow meydana getirdiğiniz film içerisinde müzik ekleyebilir, fotoğrafların ve videoların arasına geçiş efekti ekleyebilirsiniz. Aynı zamanda farklı temalardan da değişik animasyon ara yüzleri seçebilirsiniz.
Slideshow 'un diğer bir özelliğinden bahsedecek olursak fotoğraf ve videoların bir kombinasyon halin de size sunulması özelliğini söyleyebiliriz.
Dilerseniz Slideshow da meydana getirdiğiniz filmlere yalnızca fotoğraf ya da video koyabilirsiniz. Ancak hem fotoğraf hem de video ekleme şansınız da bulunmaktadır.

Slideshow Özelliğini Kimler Kullanabilecek?
Slideshow özelliğini alınan haberlere göre öncelikli olarak İOS kullanıcıları kullanabilecek. Eğer siz de bir İOS kullanıcısıysanız bu özellikten yararlanarak sevdikleriniz için ve kendiniz için güzel animasyonlar videolu ve fotoğraflı klipler hazırlayabilirsiniz. ?
Ben Android kullanıcısıyım diyorsanız henüz İOS kullanıcı olmadan bu özellikten yararlanmanın mümkün olmadığını belirtmeliyim. Peki, Android kullanıcıları için Slideshow özelliği ne zaman kullanılabilecek? İşte bu sorunun yanıtı için kesin tarih henüz belli değil.

Slideshow Özelliği Sizlere Neler Sunuyor?
Slideshow özelliği daha önce ortaya konulan bu tarz uygulamaların daha da geliştirilmiş hali. Mesele daha önce bilgisayarlarınızdan şimdi de cep telefonlarınızdan Slideshow özelliğine benzer uygulamaları kullanarak fotoğraflarınızdan ve şahsi ve şahsi olmayan videolarınızdan klipler meydana getirebiliyordunuz. Üstelik bu uygulamada artık hem video kliplerinizi hem de fotoğraflarınızı aynı anda birleştirerek kendiniz için özel bir şeyler tasarlayabilirsiniz.

 




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ