Facebook'tan Stalker'lara Kötü Haber - Haberler - indir.com

Facebook'tan Stalker'lara Kötü Haber

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-11 09:06:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

Facebook çit tıklama halinde görseli büyütme özelliğini değiştirerek, çift tıklama özelliğini görseli beğenme olarak güncelliyor!

Dünyanın en popüler sosyal medya uygulaması olan Instagram ile birlikte, sosyal medya kullanıcılarının hayatına "Çift tıklama" kavramı da dahil oldu. Instagramda fotoğraf beğenmeyi sağlayan bu özellik, sosyal ağ uygulamalarında dünya devi olan Facebook'a da bünyesine dahil etti. 

Facebook'ta İstenmeyen Gönderiler Nasıl Engellenir?Facebook'ta İstenmeyen Gönderiler Nasıl Engellenir?

Facebook'ta Artık Çift Tıklama Dönemi Değişiyor

Facebook haber kaynağı yeniden güncelleme aldı

Facebook'un hiçbir duyuru yapmadan getirdiği bu yeni güncelleme ise, sosyal medya uzmanı olan Matt Navara tarafından fark edildi. Navara Facebook'un yeni özelliğini fark ettikten sonra, bir ekran görüntüsü alarak bu güncellemeyi Twitter üzerinden takipçilerine ve Facebook kullanıcılarına duyurdu.

iPhone'lara gelmiş olan bu güncellemeyle birlikte Facebook kullanım olarak Instagram'la benzer özellikler taşımaya başladı. Bu benzerliğin yanı sıra Facebook'a gelen bu güncelleme profilinizi gizli gizli ziyaret edenleri de ortadan kaldırması Facebook'un bu özelliği kullanıcılarının güvenliğini arttırmak için getirdiğini de düşündürdü.

Facebook'la "Çift tıklama" güncellemesi henüz resmi olarak duyurulmasa da, şuanda iPhone cihazlarda kullanıcıya sunulan bu güncellemenin yakın zamanda Android cihazlar içinde aktif hale getirilmesi bekleniyor.


İlgili uygulamalar
Facebook ile Ücretsiz Wifi Nasıl Bulunur?Facebook ile Ücretsiz Wifi Nasıl Bulunur?
Facebook Üzerinden Canlı Yayın Nasıl Yapılır?Facebook Üzerinden Canlı Yayın Nasıl Yapılır?

PAYLAŞ