Facebook'tan Sayfa İçeriği Yönetimini Kolaylaştıracak Özellik - Haberler - indir.com

Facebook'tan Sayfa İçeriği Yönetimini Kolaylaştıracak Özellik

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Facebook'un yaptığı bir dizi değişiklik sonrasında artık sayfa yöneticileri, kendi isimlerini paylaştıkları içeriklerin ya da yazdıkları yorumların altında bulabilecekleri yönetici panelinde görebilecekler.

20 Şubat 2014 tarihinden sonra işlemeye başlayacak olan bu yeni özellik sayesinde kullanıcılar, birden fazla yöneticisi bulunan hayran sayfalarında paylaşılacak olan içerikleri kimin eklediğini görebilecekler. Bu sayede de yönetici panelinde diğer sayfa yöneticileri yapılan son düzenleme veya değişikliğin kimin tarafından yapıldığını öğrenebilecekleri gibi sayfaların yönetimini de daha kolay bir şekilde gerçekleştirebilecekler.

Birden fazla yöneticiye sahip olan sayfalarda yeni özelliğin nasıl işleyeceği konusunda 'Yardım Merkezi' sayfasında bilgi veren Facebook, ayrıca içeriği giren kişi isminin, yorumların hemen üzerinde bulunacağının da bilgisini veriyor.

Facebook Pages Manager

Anladığımız kadarıyla Facebook, bu yeni özelliği sayesinde hayran sayfalarının yönetimini hem daha kolay hale getirmeyi hem de daha düzenli bir hale sokmayı amaçlıyor gibi. Ayrıca sosyal medya yöneticilerinin de oldukça fazla kullandıkları hayran sayfalarını göz önüne alırsak, yöneticilerin birbirleri ile sayfa içi iletişimlerini de kolaylaştıracağı gibi belli kişilerin yine belli içerikleri takip edebilmelerini ve hızlı bir şekilde müdahale olanağını da sunacağa benziyor.

20 Şubat itibari ile tüm Facebook sayfalarında aktif olacağı duyurulan yeni özellik bakalım beklenildiği kadar yöneticilerin işlerini bir nebze de olsa kolaylaştırabilecek mi?

Dünya'nın en popüler sosyal ağı ünvanına sahip olan Facebook'un sayfa yöneticileri için geliştirdiği mobil uygulamalarını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla cihazınıza yükleyebilir ve dilediğiniz yerden istediğiniz zaman hayran sayfalarınızın yönetimi gerçekleştirebilirsiniz.





PAYLAŞ