Facebook'tan eğlenceli montajlar yapmanızı sağlayan uygulama: Whale - Haberler - indir.com

Facebook'tan eğlenceli montajlar yapmanızı sağlayan uygulama: Whale

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-20 16:03:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Sosyal medya devi Facebook, yeni içerikler sunmaya devam ediyor. Şimdi ise Whale adlı bir uygulama ile karşımıza geliyor. Henüz deneysel bir yapıda olan bu uygulama geliştirmelerini sürdürüyor. Şirketin ürün denemelerini yapan NPE takımı tarafından geliştirilen bu yeni Facebook Whale uygulaması, eğlenceli içeriğe sahip olarak karşımıza geliyor. Henüz deneysel olan bu uygulama kullanıcıların komikli görseller oluşturmasına imkan tanıyor. iOS kullanıcıları için geliştirilen uygulama şuan için sadece Kanada’daki kullanıcıların erişimine açılmış durumda. Whale sayesinde telefonunuzda yer alan fotoğrafları kullanarak üzerlerine metin, efekt ve çıkartma gibi işlemler uygulamayarak komik görsel olarak kaydedebiliyorsunuz.

Facebook Whale Uygulaması Geliyor

Facebook, 3,2 milyar sahte hesabı kaldırdıFacebook, 3,2 milyar sahte hesabı kaldırdı

Tamamen ücretsiz olan bu uygulama eğlenceli görseller oluşturmak için çeşitli düzenleme araçlarına imkan sağlıyor. Özellikle sosyal medya platformlarında komik gönderi paylaşımları yoğun ilgi görürken, içerikleri ile bu uygulamanın bu durumu desteklemesi bekleniyor. Whale uygulaması ile gerçek zamanlı fotoğraf çekebileceğiniz gibi galeriden de bir görüntü aktarabilirsiniz. Daha sonra bu görüntüler üzerinde yaratıcı metin, emoji ve popüler filtrelerden kullanabilirsiniz. Ayrıca hazırlamış olduğunuz bu komik görsel içeriklerini direkt bir şekilde Messenger, Instagram veya Facebook gibi sosyal medya hesaplarınızda paylaşabileceğiniz basit bir arayüz de bulunuyor.

Birçok kullanıcı kitlesi tarafından beğenilmesi beklenen bu uygulama sadece test aşamasında da kalabilir veya diğer ülkeler için de indirilmeye sunulabilir. Henüz bilinenler bunlar olurken Facebook duruma göre Whale uygulamasının yolunu belirleyecektir.

Facebook Whale indir


İlgili uygulamalar
Facebook, Instagram'ı ufak ufak kopyalıyorFacebook, Instagram'ı ufak ufak kopyalıyor
Yapay zekada krtik Facebook atılımıYapay zekada krtik Facebook atılımı

PAYLAŞ