Facebook'tan 70 Yeni Cinsiyet Seçeneği - Haberler - indir.com

Facebook'tan 70 Yeni Cinsiyet Seçeneği

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Kullanıcıların kendilerine ait hemen hemen her türlü bilginin yer aldığı ve hayatımızın neredeyse her anını paylaştığımız sosyal ağ sitesi Facebook, 70 farklı cinsiyet seçeneğini daha kullanıcılarına sundu.

Facebook cinsiyet

Kısa bir zaman önce ABD ve profil dilini US: English yapan kullanıcılar için getirilen yeni cinsiyet seçenekleri arasında Trans, iki ruhlu, çift cinsiyetli gibi seçenekler bulunuyor. Geçen gün Avrupa'daki kullanıcılara da açılan yeni cinsiyet seçenekleri ilk olarak İngiltere'deki Facebook kullanıcılarına açıldı.

Facebook, farklı cinsiyet seçenekleri arasından kendine uygun olanı bulamayan kullanıcılar içinse 'Custom' başlığı altından kendilerini ifade etme şansına sahip olacakları gibi seçtikleri cinsiyet seçeneklerinin gizliliğini de diledikleri gibi ayarlayabilecekler.

Facebook Cinsiyet

Dünyanın en popüler sosyal ağ platformu Facebook'un mobil uygulamalarını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla ücretsiz olarak Android, iOS ya da Windows Phone cihazınıza indirebilirsiniz. Manşet görseli: sensiblereason.com





PAYLAŞ