Facebook'ta videolara anket ekleyebileceksiniz - Haberler - indir.com

Facebook'ta videolara anket ekleyebileceksiniz

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-05 15:00:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Sosyal Medya

Videolara anket ekleme özelliği birçok kullanıcı tarafından gelmesi bekleniyordu. Çünkü kullanıcılar bazen yemeklerin videolarını çekip takipçileriyle paylaşıyordu. Fakat anket özelliği olmadığı için 5-6 hatta daha fazla resim çekerek bunları Facebook platformuna atıyor daha sonra anket oluşturuyordu. Gelen son bilgilere göre Facebook, 10 saniyeden daha uzun videolar için anket oluşturabileceğiniz özellik sunuyor.

Facebook'ta videolara anket ekleyebileceksiniz

Bu özellik ile beraber herhangi bir videonuz 10  saniyeden daha uzunsa o videoya anket ekleyebilir dilediğiniz bir soruyu videodaki anketten sorabilirsiniz. Bu sayede birçok resim atmak yerine tek bir video ile anket oluşturabilirsiniz. Bildiğiniz üzere anket oluştururken bir resim kullanarak anket oluşturuyorduk. Fakat böyle bir özelliğin gelmesi kullanıcıları oldukça memnun edecektir.

Facebook profillerine ve hikayelere müzik sabitlenebilecek!Facebook profillerine ve hikayelere müzik sabitlenebilecek!

Örneğin, yemek yemeye gittiniz ve menüdeki yiyecekleri, içecekleri ve tatlıyı anket yapmak istiyorsunuz. Böylece takipçilerin merak ettiği tatları, tadarak bunlar hakkında yorum yapacaksınız. Fakat yiyecekler, tatlı ve içecekler farklı sayfalarda olduğundan dolayı menü içerisinde 3 veya daha fazla fotoğraf çekmeniz gerekiyor. Yeni gelecek olan bu özellik ile bu dertten kurtularak menünün detaylı videosunu çekip daha sonra anket oluşturabileceksiniz. Sizce de gerekli bir özellik değil mi?


Kullanıcı Bilgilerini Sızdıran Facebook'un Cezası Yalnızca 654.000$Kullanıcı Bilgilerini Sızdıran Facebook'un Cezası Yalnızca 654.000$
Facebook'tan Tiktok'a Rakip Lasso Uygulaması GeliyorFacebook'tan Tiktok'a Rakip Lasso Uygulaması Geliyor
Facebook Kendi arttırılmış gerçeklik gözlüğünü üretiyorFacebook Kendi arttırılmış gerçeklik gözlüğünü üretiyor

PAYLAŞ