Facebook'ta ve Instagram'da ne kadar vakit geçirdiğinizi hiç merak ettiniz mi? - Haberler - indir.com

Facebook'ta ve Instagram'da ne kadar vakit geçirdiğinizi hiç merak ettiniz mi?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-14 13:31:05
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Donanım

Sosyal medya mecralarından Facebook ve Instagram’da ne kadar zaman harcadığınızı merak ediyorsanız, gelin bu habere beraber göz atalım.

Günümüzde akıllı cihazların yaygınlaşması ve internet erişiminin gelişmişlik göstermesi sonucu akıllı cihazları ellerimizden düşürmez olduk. Sosyal medya platformları da eklenince buna bu süre daha da arttı. İnsanlar sosyal medya platformlarında günlük yaptıkları şeyleri diğer insanlar ile paylaşmayı seviyor. Özellikle Facebook ve Instagram bu konuda diğer sosyal medya platformlarına nazaran insanların daha fazla vakit geçirmesine neden oluyor. Instagram’ın hikayeler özelliğini bünyesine entegre etmesi ile kullanıcılar anlık paylaşım yapmayı daha çok sever oldu. Bu paylaşımlar zaman zaman sevdikleri şarkı oluyor, bazı zamanlar hobileri oluyor, bazı zamanlar ise sevdikleri sözü paylaşıyorlar. Bu şekilde diğer insanlarla iletişime geçerek kendi hayran kitlelerini oluşturuyorlar.

Facebook iPhone Uygulaması YenilendiFacebook iPhone Uygulaması Yenilendi

Facebook’ta ne kadar zaman harcadığınızı öğrenmek istiyorsanız yapmanız gerekenler neler?

Tüm bunları yaparken sosyal medyada ne kadar zaman geçirdiğimizin acaba farkında mıyız? Şayet bunu merak ediyorsanız öğrenmenin yolu olduğunu sizlere hatırlatalım. Şayet Facebook’ta ne kadar zaman harcadığınızı merak ediyorsanız bunu öğrenmenin yolu çok kolay. Bunu yapmak için ilk yapmanız gereken şey Facebook’ta ayarlar kısmına gelmek. Burada mevcut olan Facebook’ta geçirilen zaman sekmesini tıklayarak ne kadar zaman geçirdiğinizi öğrenmiş oluyorsunuz.

Instagram’da ne kadar zaman geçirdiğinizi görmek istiyorsanız yapmanız gerekenler neler?

Şayet Instagram’da ne kadar zaman harcadığınızı öğrenmek için ise yapmanız gerekenler çok kolay. Instagram Ayarlar sekmesini açtıktan sonra burada mevcut olan Etkinliğiniz yolunu izleyerek Instagram’da ne kadar zaman harcadığınızı görmüş olacaksınız.


İlgili uygulamalar
Facebook Messenger ile Telefonla Görüşme BaşlıyorFacebook Messenger ile Telefonla Görüşme Başlıyor
Facebook Messenger GüncellendiFacebook Messenger Güncellendi
Facebook'un Tasarımı YenileniyorFacebook'un Tasarımı Yenileniyor

PAYLAŞ