Facebook'ta oyun bildirimleri nasıl kapatılır? - Haberler - indir.com

Facebook'ta oyun bildirimleri nasıl kapatılır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-23 22:48:10
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Facebook kullanıcılarının oyun bildirimlerinden ne kadar sıkıldığını biliyoruz. Birçok kullanıcı bu bildirimlerden nasıl kurtulabileceğinin yollarını arıyor. Kullanıcıların arkadaşlarından ve oyunlardan gelen bildirimlerin nasıl kapanacağını bu yazımızda derledik. Facebook?un oyun konusunda çok başarılı olduğu gözlemleniyor. Çok sayıda oyuncu Facebook platformu üzerinden oyun oynuyor. Birçok oyun sever için sürekli oyun bildirimi gelmesi mutlu edici gibi görünse de, oyun sevmeyen ve gerektiğinde oyun oynayan kullanıcıların bu özelliği sevmiyor. Bununla birlikte bazı kullanıcılar ise bu oyunlardan bir hayli sıkmış gibi görünüyor.

Oyun bildirimlerinden sıkılan kullanıcıların nasıl bir yol izleyeceği şöyle açıklanıyor; Bilgisayardan Facebook hesabınıza giriniz. Üst tarafta bulunan ayarlar ikonuna tıklayınız. Ayarlar menüsüne girdikten sonra sol tarafta çıkan uygulamalar seçeneğine tıklayınız. Sonrasında ise düzenle ikonuna tıkladıktan sonra orada bulunan seçenekler üzerinden istediğinizde bildirimleri kapatabiliyorken, istediğinizde tekrardan aktif hale getirebiliyorsunuz.

Oyun bildirimleri hem bilgisayar ortamında hem de telefon uygulama ortamına sürekli gelebiliyor. Oyun davet bildirimlerinin çoğu kullanıcı arkadaşları tarafından gönderilse de, Facebook?un da sıklıkla bildirim gönderdiğini görebiliyoruz. Yukarıda anlattığımız adımları izlediğinizde hala oyun bildirimleri geldiğini görüyorsanız, bu konu ile alakalı olarak ?Oyun davetlerini engelleme? seçtikten sonra sayfanızı yenileyiniz ve bekleyiniz. Bu ayarlar ile oyun davetlerini engellediğiniz takdirde oyun oynamak istediğinizde sıkıntı yaşamayacağınız gibi, bildirimlerin size ulaşmadığı arkadaşlarınıza bildirim olarak geri iletilmemektedir. Bu ayarla birlikte hem bilgisayar ortamlarında hem de telefon Facebook uygulama ortamında gönül rahatlığıyla oyun bildirimlerini engelleyebilirsiniz.





PAYLAŞ