Facebook'ta Önemli İçerikler Nasıl Kaydedilir? - Haberler - indir.com

Facebook'ta Önemli İçerikler Nasıl Kaydedilir?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Facebook'ta her gün yüzlerce içerik paylaşılıyor. Arkadaşlarımız ve beğendiğimiz sayfalar tarafından haber kaynağımıza düşen bu içeriklerin hepsini okumak ya da incelemek elbette mümkün değil. Ancak bu içerikleri daha sonra okumak için kaydetmek mümkün.

Beğendiğiniz ya da daha sonra incelemek istediğiniz Facebook içerikleri için son derece harika bir çözüm var. Facebook'un kaydetme özelliği. Bu özellik sayesinde daha sonra okumak veya incelemek istediğiniz içerikleri kolaylıkla kaydedebiliyorsunuz. Bu sayede o anda okuyamadığınız ama sizin için önemli olduğunu düşündüğünüz içerikleri sonradan inceleme şansına sahip oluyorsunuz.

Peki; Facebook'ta Önemli İçerikler Nasıl Kaydedilir? Hemen anlatalım.

İçerik Kaydetme:

Bağlantılı içerikler, yerler, filmler, TV programları, etkinlikler ya da müzik gibi tüm gönderileri kolaylıkla kayıt edebilirsiniz. Bunu yapmak için kaydetmek istediğiniz içeriğin hemen sağ üst köşesindeki OK işaretine tıklamanız ve '[içerik adı] içeriğini kaydet' linkine tıklamanız yeterli olacak. Örnek olarak aşağıdaki görseli inceleyebilirsiniz.

Facebook içerik kaydetme

Kaydedilen içerikleri görüntüleme: 

Kaydettiğimiz içerikleri Facebook ana sayfasının sol üst tarafında bulunan 'Kaydedilenler' alanına tıklayarak ya da facebook.com/saved linkinden doğrudan ulaşabilirsiniz. Kaydedilen tüm içerikler burada kayıt altında tutuluyor.

Facebook Kaydedilenler

Ayrıca kaydedilenler sayfası içeriklerin türüne göre listeleme yapıyor. Yani içerikler kategorilerine göre ayrılıyor.

İncelenen içerikleri Arşive kaldırma:

Kaydettiğiniz içerikleri inceledikten ya da okuduktan sonra arşive kaldırabilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken ise; içeriğin üzerine imleci getirerek, sol üst köşede çıkan 'X' çarpı işaretine tıklamak olacak. Bu şekilde içeriği arşive kaldırabilirsiniz.

Arşivden içerik silme:

Arşive kaldırdığınız herhangi bir içeriği tamamen silebilirsiniz. Bunun için Arşiv bölümüne girmeniz ve içeriğin adının hemen yanındaki '...' butonuna tıklayarak 'Sil' seçeneğini seçmeniz gerekiyor. Bu işlemden sonra söz konusu içeriği bir daha arşivinizde göremeyeceğinizi sizlere hatırlatalım.

Hepsi bu kadar. Facebook'un mobil uygulamalarını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilirsiniz.





PAYLAŞ