Facebook'ta #DünyaKupası için Hazır - Haberler - indir.com

Facebook'ta #DünyaKupası için Hazır

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Geçen günlerde Google'ın Dünya Kupası'na hazır olduğunu paylaştığımız haberimizden sonra şimdi de Facebook, kupa maçlarının takibini kolaylaştıracak yeni servislerini duyurdu.

Dünya Kupası maçlarını takip etmek isteyen kullanıcıları kendi ağında etiketlerle bir arada tutmak isteyen Facebook, Dünya Kupası için hazırladığı servislerini popülerlik üzerine kurgulamış durumda.

Facebook Worldcup

#WorldCup ve #Dünyakupası etiketleriyle kullanıcılar tarafından yapılacak olan paylaşımları bir havuzda toplamayı amaçlayan sosyal paylaşım sitesi, maç bilgilerini sağ alanda gösterecek.

Sağ sütun üzerinde zamanı gelen maçlarla takımlara ait sayfaları gösterecek olan sosyal ağ ayrıca etkileşimli haritalar ile de belirlenen oyuncuların ülkeler bazında aldıkları beğeniler sonucunda ortaya çıkan hayran haritasına yer verecek.

Facebook Worldcup Hayran Haritası

Facebook'un kullanıcıların yaptıkları paylaşımları toplayacağı havuzu buraya tıklayarak, dünyanın en beğenilen 10 futbolcusunun etkileşimli haritasını ise buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Ayrıca Facebook'a mobil cihazlarınız üzerinden erişmek için aşağıdaki bağlantıları kullanarak mobil uygulamalarını indirebilirsiniz.





PAYLAŞ