Facebook'ta doğum tarihi nasıl gizlenir? - Haberler - indir.com

Facebook'ta doğum tarihi nasıl gizlenir?

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-20 15:40:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Sosyal Medya

Facebook sosyal ağına üye olan kişilerin doğum tarihi bilgisini girmesi halinde doğum tarihi arkadaşlarına gösterilecek ve isteyen kişiler kişinin giriş yaptığı doğum tarihini öğrenerek yaşına görebilecektir. Bu durumu istemeyen kullanıcılar ise Facebook'ta doğum tarihi gizleme işlemleri yapılabilir. Peki, Facebook'ta doğum tarihi nasıl gizlenir? İşte detaylar. 

Facebook'un Reklam Hedeflerken Kullandığı 98 Kişisel Bilgi

Facebook Messenger bildirim sesini nasıl kapatırız?Facebook Messenger bildirim sesini nasıl kapatırız?

Facebook Mobil'de doğum günü gizleme

Mobil için Facebook'ta doğum tarihini gizlemek isteyen kişilerin öncelikli olarak Facebook sitesine giriş yaparak sistemde oturum açması gerekiyor. Daha sonrasında ise takip edilecek adımlar şöyle;

Oturum açıldıktan sonra ise profil resminizi tıklayarak ya da direkt profil bölümüne geçiş yaparak kendi profilinizi görüntülenmez gerekiyor.

Burada “Kendi Hakkında daha fazlasını gör” bölümünden ayrıntıları görüntüleyerek Facebook doğum tarihi gizlemek için ulaşmanız gereken alana ulaşabilirsiniz.

Bu bölümde doğum tarihinizin yazdığı bölümü göreceksiniz ve bu doğum tarihi yazısının yanında düzenleme işaretine basarak düzenleme işlemlerini başlatabilirsiniz. 

Facebook Doğum Günü Videolarını Değiştirdi 

Bu bölümde dilerseniz Facebook'ta girmiş olduğunuz doğum tarihi bilgilerinizi güncelleyebilir, hatalı bilgileri düzeltebilirsiniz.  Doğum tarihinizi gizlemek adına burada yer alan seçeneklerden doğum tarihini kimler tarafından görüntülenmesini istediğinizi kolay bir şekilde seçebilirsiniz. Bu bölümdeki seçeneklerimizi 5 tanedir. Dilerseniz doğum tarihi görüntülemeyi herkese açık hale getirebilirsiniz, dilerseniz sadece arkadaşlarınızın arkadaşları olan kişilerin doğum tarihinizi görüntülenmesini tercih edebilirsiniz, dilerseniz sadece arkadaşlarınıza bu bilgiyi gösterebilirsiniz, dilerseniz de kimsenin görmesini istemiyorsanız sadece ben seçeneğini seçebilirsiniz. Sadece ben seçeneği ile birlikte doğum tarihinizi kimse görüntülenemeyecektir. Bu bakımdan eğer doğum tarihimizi gizlemek ve kimsenin görmesini istemiyorsanız bu aşamaları uygulayarak siz de profiliniz için gerekli ayarlamaları yapabilirsiniz.

Facebook sitesinden doğum günü gizleme işlemleri nasıl yapılır?

Facebook mobil uygulama yerine web sitesi üzerinden işlem yapmak istiyorsanız öncelikle olarak profil sayfanıza giriş yapmanız gerekir. Daha sonrasında takip edilecek adımlar ise şöyle;

Profil sayfasına giriş yaptıktan sonra ise üst bölümünde yer alan menüden hakkında seçeneğini seçin.

Sol tarafta yer alan menüden iletişim bilgileri ve temel bilgiler sekmesine tıklayın.

Aşağıya indiğinizde temel bilgiler altında doğum tarihi ve yılı gibi detaylar yer alacaktır.

Sağ tarafta göreceğiniz düzenle bölümünden doğum tarihinizi yeniden girebilir ya da sağ tarafta bulunan seçeneklerden beş farklı seçim arasından istediğinizi tercih edebilirsiniz.

Bu şekilde doğum tarihi gizleme işlemlerini Facebook üzerinden kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. 

Facebook Doğum Günü Kutlamaları Yenileniyor 


İlgili uygulamalar
Facebook Messenger, Karanlık Tema Test EdiliyorFacebook Messenger, Karanlık Tema Test Ediliyor
Facebook Hesabınızı Tamamen Silmek İçin Uygulamanız Gereken 8 MaddeFacebook Hesabınızı Tamamen Silmek İçin Uygulamanız Gereken 8 Madde

Facebook canlı yayın kamerası Mevo


PAYLAŞ