Facebook'ta Arkadaşlar Nasıl Gizlenir? - Haberler - indir.com

Facebook'ta Arkadaşlar Nasıl Gizlenir?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-08-02 19:00:18
Editör : Onur Köse
Kategori : Soru-Cevap

Popüler sosyal medya sitesi olan Facebook yakın zamanda yaptığı yenilikler ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Son olarak hikayeler özelliğini ana uygulamasına getiren Facebook, birçok özelleştirme seçeneğinide kullanıcılara sunuyor. Hatırlarsak son olarak Facebook hikayeler özelliği için yeni bir gizlilik seçeneği getirilmiş ve yakın zamanda hikayeler tüm kullanıcılar tarafından gözükebilir olacak idi. Facebook bu noktada kullanıcı gizliliği ve kişiselleştirme noktasında birçok seçeneği sunabiliyor. Bunlardan birisi olan profil özelleştirme noktasında sizlere bu rehber içeriğimizde Facebook'ta arkadaş listenizi gizlemeniz için yapmanız gereken adımlardan bahsedeceğiz.

Facebook'ta profilinize bir başkası girdiğinde arkadaş listenize kimsenin ulaşmasını istemiyorsanız  bunun için arkadaşlarınızı herkesten gizleyebilirsiniz. Gelin şimdi arkadaşlarınızı gizlemek için yapmanız gereken adımlara geçelim.

Facebook'ta Arkadaş Gizleme İşlemleri

Arkadaş listenizi gizlemek için yapmanız gereken basit ayar adımları yer alıyor. Facebook'a web üzerinden giriş yaptıktan hemen sonra Profil sekmenize girerek gerekli adımlara geçelim. Burada yer alan arkadaşlar kısmına basın ve tıkladıktan hemen sonra sağ üst alanda yer alan kalem şeklindeki düzenleme alanına basın. Gelen kısımda buradaki görünüm kısmını herkese açık, sadece arkadaşlar yada sadece ben şeklinde seçebiliyorsunuz. Sadece ben dediğiniz zaman arkadaş listeniz gizlenecek ve hiç kimse tarafından gözükmeyecektir.

Diğer Yöntem

  • Bilgisayarınızın tarayıcısı üzerinden Facebook sitesini açın ve giriş yapın.
  • Üst kısımda profil fotoğrafınızın üzerine tıklayıp kendi profil sayfanızı açın.
  • Profil sayfasında "Arkadaşlar" sekmesine tıklayın.
  • Arkadaşlar sekmesinin sağ tarafındaki "kalem" simgesine tıklayın ve açılan menüden 'Gizliliği Düzenle' butonuna tıklayın.
  • 'Arkadaş listeni kimler görebilir'' kısmından gizliliği 'Sadece Ben''Arkadaşlar' ya da 'Herkes' şeklinde ayarlayabilirsiniz.
  • Gizlilik ayarına karar verdikten sonra "Bitti" butonuna tıklayarak kaydedebilirsiniz.




PAYLAŞ