Facebook'dan yapay zekaya sahip sanal asistan geliyor! - Haberler - indir.com

Facebook'dan yapay zekaya sahip sanal asistan geliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-18 10:41:02
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Teknoloji

CNBC tarafından yayınlanan rapora göre Facebook, Amazon Alexa ve Apple Siri gibi kendi yapay zekasına sahip sanal asistan geliştiriyor.

Bir çok marka kendi yapay zekasına sahip sanal asistan üretse de bütün sanal asistanlar sadece belirli bir kitleye hitap ediyor. Facebook bu konuda genel bir kullanım imkanı sunması beklenirken bu sanal asistan şu anlık nasıl bir kullanım veya ne zaman kullanıma sunulacağı hakkın net bir bilgi sunmuş değil.

Facebook’tan yapay zeka sözü!Facebook’tan yapay zeka sözü!

Yapay zekaya sahip görüntülü sohbet mi geliyor?

Geçtiğimiz sene Kasım ayında piyasaya sürülen Facebook Portal, görüntülü ve sesli bir sohbet cihazı. Facebook bu geliştirdiği yapay zekayı Facebook Portal için de kullanabilir. Facebook Portal şu an Amazon'un yapay zekası Alexa'ya destek sağlıyor.

Sosyal medyada sanal asistan olarak oldukça fazla dikkat çeken Siri ve Alexa'ya rakip olmasını beklediğimiz Facebook sanal asistanı hakkında şu anlık bilgi bulunmuyor. CNBC raporlarından kendini gösteren Facebook sanal asistan için önümüzdeki aylarda ilk görüntülerini ortaya sürmesi beklenirken Siri ve Alexa gibi büyük rakipleri gibi popüler olabilecek mi?


LG yapay zeka teknolojileri ile ön plana çıkacakLG yapay zeka teknolojileri ile ön plana çıkacak
2019 Yapay Zeka ve Görüntü İşleme Günleri2019 Yapay Zeka ve Görüntü İşleme Günleri

PAYLAŞ