Facebook'da oyun davetiyeleri nasıl engellenir? - Haberler - indir.com

Facebook'da oyun davetiyeleri nasıl engellenir?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-27 16:00:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Uygulama

Facebook'ya sık sık kullanıcıların karşısına çıkan çıkan oyun bildirimleri zaman zaman can sıkıcı olabilir. Facebook'un bu özelliğini devre dışı bırakmak ve artık bildirim almamak için çeşitli ayarlamalar yapabilirsiniz. 

Facebook'tan arkadaşlarınızın gönderdiği ya da oynadığı oyunların davetlerini artık almamak için sadece bir kaç işlem yapmanız yeterli olabilir. Yabancı kişilerden gelen mesajların e arkadaşlık isteklerinin alınmasını engellemek için bunu nasıl yapacağınızı yazımızdan kolaylıkla öğrenebilirsiniz. Facevook'un belirli arkadaşlardan ve uygulamanın kendisinden uygulama isteklerini engellemenin çeşitli yolları vardır. Bir arkadaştan gelen elen talebi engellemenin değil arkadaşı dan engellemek.

Facebook Messenger'ın iOS sürümü yenilendiFacebook Messenger'ın iOS sürümü yenilendi

Facebook'ta uygulama isteklerini engelleme adımları

Facebook'ta uygulama isteklerini engellemenin iki farklı yolu vardır. Bunlardan ilki aşağıdaki şekildedir;

Her şeyden önce Facebook hesabınıza giriş yapmış olmalısınız.

Facebook ana sayfasında sağ tarafa yerleştirilmiş küçük kilit benzeri simgeye tıklayın. Bırakacak ayarlar Menü.

Bu menüde, yukarıdaki resimde olduğu gibi, bağlantı okumasını tıklayın Diğer Ayarlar. Bu işlem sizi tamamen yeni bir ayarlar sayfasına götürür. Sol kenar çubuğunda, bloke etme. Ulaşmak için üzerine tıklayın Engellemeyi Yönet sayfa.

Bölümü arayın, Uygulama davetlerini engelle bir arkadaştan gelen istekleri engellemek için burayı kullanın. Buradaki amaç, tüm uygulama isteklerini engellemektir seçilen arkadaştan. Bir uygulamanın isteklerini engellemek için bölüm okumasını arayın Uygulamaları engelle. Bu, tüm arkadaşlardan gelen istekleri engellemek içindir verilen uygulama için.

Bölümlerden herhangi biri için, sırasıyla bir arkadaşınızı veya bir uygulamayı aramaya başlayın. Bulduktan sonra, engellenen listeye eklemek için enter tuşuna basın veya tıklayın.

Sadece bu adımların her birini takip ederek arkadaşlarınızdan gelen istekleri engelleyebilirsiniz. 

Facebook uygulaması maksimum kitleye ulaşmak için çeşitli özelliklere sahiptir. Arkadaşlar, oyunları ve durumlarıyla ilerlemek için size davet ve istek göndermeye zorlar. Sonuç olarak da bildirim listesinde birden fazla can sıkıcı bildirim görebilirsiniz. Çeşitli kontrolleri sağlayarak kullanımınızı geliştirmek için sadece bir kaç ayarlama yapmanız yeterli olabilir. Facebook uygulaması daha fazla kişi tarafından kullanılması adına pek çok özelliğe sahiptir. Bu özelliklerin her biri kullanıcıların deneyimlerini geliştirmek adına vardır. Ancak bazılarını devre dışı bırakmak isteyebilirsiniz. Bu gibi durumlarda ayarlar özelliğinden çeşitli özelleştirmeleri yapabilirsiniz. 


Rusya Telegram ve Facebook'a 17 milyon ruble ceza kestiRusya Telegram ve Facebook'a 17 milyon ruble ceza kesti
Facebook, Oculus VR'da reklam testlerine başlıyorFacebook, Oculus VR'da reklam testlerine başlıyor
Facebook yapay zeka ile tartışmaları engelleyecekFacebook yapay zeka ile tartışmaları engelleyecek

PAYLAŞ