Facebook'da Kod Gelmiyor Sorununu Ortadan Kaldırmak - Haberler - indir.com

Facebook'da Kod Gelmiyor Sorununu Ortadan Kaldırmak

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-31 12:03:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Soru-Cevap

Dünyanın en çok tercih edilen sosyal medya platformu Facebook, bildiğiniz üzere en fazla kullanıcı sayısına sahip olan en büyük sosyal platformların başında geliyor. Yediden yetmişe her yaş grubuna uygun içerikler üzerine geliştirilen Facebook, zaman zaman güvenlik sorunları yaşatarak kullanıcıları huzursuz ediyor. Bunun yanı sıra aynı zamanda bazen çeşitli sorunlar ile karşılaşmakta mümkün. Şöyle ki Facebook hesabınızı normalinden daha güvenli bir şekilde kullanmak isterseniz mobil doğrulama yönteminden faydalanabilirsiniz. Her an her yerde kullanılan ve akıllı cihazların vazgeçilmez platformlarından Facebook, yeni özellikleri ile kullanıcıların beklentilerini karşılayacak özelliklere sahiptir. 

Mobil doğrulama sistemi ile beraber mevcut Facebook hesabınıza farklı bir cihazdan giriş yaptığınızda cep telefonunuza gelen güvenlik kodu ile doğrulama işlemini gerçekleştirerek giriş işlemini kolaylık gerçekleştirebilirsiniz. Farklı kişilerin sizin hesabınıza girmesini ve ya da ele geçirmesini engellemek için mobil doğrulama sistemini son derece güvenli bir kullanım sunacaktır. Facebook'u farklı cihazlardan açarken tercih ettiğiniz mobilden doğrulama sistemi karşısında zaman zaman kodun gelmeme durumu ile karşı karşıya kalınabiliyor. Facebook hesabınıza farklı bir cihaz üzerinden giriş yaparken kod talebinde bulunduysanız ve kod gelmiyorsa yazımızdan faydalanabilir. Güvenlik açısında kod kullanmak hesabınızı korumak adına oldukça doğru bir yöntem olup birçok kullanıcı tarafından da tercih edilmektedir. 

Whatsapp, Instagram ve Facebook ÇöktüWhatsapp, Instagram ve Facebook Çöktü

Facebook doğrulama kodu gelmiyor sorununun çözümü

Facebook hesabınızı farklı cihazlardan açarken mobilden doğrulama kodu almak isterseniz bunu hesabınızın ayarlar menüsünden yapabilirsiniz. Mobil doğrulama sistemini aktif hale getirmek için ilk olarak hesabınıza giriş yapın ve doğrulama adımına geçiş yapın. Karşınıza çıkan sayfadan 

Facebook kod gelmiyor çözümü "Kimliğini başka bir şekilde mi doğrulamanız gerekiyor?" seçeneğine tıklayın. Sonrasında ise Diğer Seçenekler - Facebook'a bir istek gönder seçeneğine tıklayın. Mobile gelecek olan güvenlik kodu elinize geçmediği için hesabınıza erişim sağlayamıyorsanız karşınızda yer alan linke tıklayın ve karşınıza çıkacak formu doldurun. Bu işlemin ardından ise giriş onayları ile ilgili olan kod sayfasına yönlendirileceksiniz. Yeni açılan sayfada ise, hesabınızda bulunan adınız soyadınız, Cep telefonu operatörü, karşılaştığınız sorun alanlarını doldurun. Son olarak kimliğinizi ekleyerek formu gönderin. 

Bu işlemleri gerçekleştirmeniz halinde Facebook ile iletişime geçmiş olacaksınız. Bu sayede Facebook yaşanan sorunları tespit ederek en az 2 - 3 gün içerisinde size e-posta ile beraber sizinle iletişime geçecektir. Konu ile ilgili bu çalışmaları yaptığınızda hesabınıza şifre ile giriş yaparak kullanıma devam edebileceksiniz. Facebook da yaşanan mobil kod sorununun tek bir çözümü vardır o da budur. Saydığımız adımları takip ederek Facebook hesabınızın mobil kod gelmiyor sorununu ortadan kaldırabilirsiniz. Her geçen gün daha fazla kitleyi etkisi altına alan ve kullanıcı sayısını artırmayı başaran Facebook, farklı yenilikler ile de kullanıcıları memnun etmeye odaklanıyor. Gelişmiş düzeyde özellikleri ve kaliteli bir sosyallik sunma özelliği sayesinde her yaştan kitlenin kullanımına uygun olan Facebook, yeni özellikleri ile beraber kullanıcıların beklentilerini karşılayacak düzeyde hızla gelişmeye devam ediyor. 

 


İlgili uygulamalar
Libra için Facebook'a gerek olmayacakLibra için Facebook'a gerek olmayacak
Apple'ın kurucu ortağı Facebook'u silme çağrısı yaptıApple'ın kurucu ortağı Facebook'u silme çağrısı yaptı
Facebook'un Libra dolandırıcılarıyla başı dertteFacebook'un Libra dolandırıcılarıyla başı dertte

PAYLAŞ