Facebook'a dua et butonu geldi! - Haberler - indir.com

Facebook'a dua et butonu geldi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-19 15:00:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Uygulama

Dünyanın en çok kullanıcı sayısına sahip olan sosyal medya platformu Facebook, kendini geliştirmek ve kullanıcı kitlesini daha da artırmak adına çeşitli hamleler yapmaya devam ediyor. 

Başarılı sosyal medya platformu Facebook, hiç şüphesiz dünyanın en büyük sosyal medya platformlarından biri olarak kullanılıyor. Her ne kadar ilk çıktığı günlerden ve en popüler çağını yaşadığı zamanlardan bu yana kullanıcı kitlesi ve yaş ortalaması radikal sayılabilecek şekilde değişikliklere uğramış gibi gözüküyor olsa da, artık kendisi bir sosyal medya sitesinden çok daha fazlasını sunuyor. 

Facebook, WhatsApp verilerini almak istiyorFacebook, WhatsApp verilerini almak istiyor

İnsanların günlük yaşamlarına ve alışkanlıklarına açık veya gizli bir şekilde yön verebilecek kadar güçlü bir oluşum haline gelen Facebook, sıradan bir sosyal medya sitesi olmaktan çıkıp, dünyanın en büyük teknoloji devi haline geleli oldukça çok oldu. Şirket bu başarıyı ise hiç şüphesiz kendisini sürekli olarak yenileyip geliştirmesine borçludur. Tıpkı yaşanan son olayda olduğu gibi. 

"Dua Et" şeklinde buton geldi

Facebook platformuna eklenen yeni Dua Et butonu, şirketin kullanıcılarının taleplerini nasıl anladığının bir göstergesi olarak yerleştirildi. Bundan sonraki iş görüşmelerinin öncesinde, herhangi bir hastalığınız için iyi dileklere ihtiyaç hissettiğiniz de ya da isteklerinizin gerçek olmasını dilediğiniz zaman, arkadaşlarınızdan dua isteyebileceksiniz. Sizin bu talebinize karşılık vermek isteyen arkadaşlarınız ise Dua Et butonunu kullanarak size güzel dileklerini gönderebilir. 

Şu an için yalnızca Amerika Birleşik Devletleri’nde kullanıcıların beğenisine sunulan bu özellik, şu an için olumlu geri bildirimler alıyor. İlk aşamada sadece Facebook  gruplarında kullanılabilecek olan bu özelliğin, dini liderler tarafından da kullanılacağı ve bu bağlamda çok olumlu karşılıklar aldığı dile getirildi. Facebook'un Dua Et butonu ile ilgili olarak şu an için elde edilen bilgiler bunlarla kısıtlıdır. Ancak butona olumlu tepkiler gelmeye başladı ve devam edecek gibi gözüküyor. 

 


Facebook akademisyenleri platformdan yasakladıFacebook akademisyenleri platformdan yasakladı
Facebook Şimdi de WhatsApp Mesajlarını Takip EdecekFacebook Şimdi de WhatsApp Mesajlarını Takip Edecek
Facebook aşı karşıtlarına karşı mücadele başlattıFacebook aşı karşıtlarına karşı mücadele başlattı

PAYLAŞ