Facebook'a aşı takip özelliği geldi - Haberler - indir.com

Facebook'a aşı takip özelliği geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-18 16:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Popüler sosyal medya platformu Facebook, platformunu geliştirmeye devam ediyor. Yakın zamanda ise Facebook COVID-19 Bilgi Merkezi içinde yer alacak olan yeni özellik sayesinde koronavirüs aşılama noktaları ve randevuları hakkında destek alabileceksiniz. Teknolojinin dev isimleri, koronavirüs aşılamasını hızlandırmak adına hamleler yapmaya devam ediyorlar. Google’ın belli ofisleri aşı merkezi haline gelmesinin ardından Facebook da aşı takibi için bir bölüm hazırlıyor. İlk etapta ABD’de başlayan yeni bölüm COVID-19 Bilgi Merkezi içerisinde yer alacak. VaccineFinder iş birliği ile ilerleyecek olan bölümde ne zaman, hangi merkezde ve nasıl aşı randevusu alabileceğinize dair bilgilendirmeler yapılacak.

Facebook’tan aşı takibi geliyor

Facebook kısa videolardan para kazanmanın kapılarını aralıyorFacebook kısa videolardan para kazanmanın kapılarını aralıyor

Mark Zuckerberg bu yeni özellik sayesinde insanların aşılara daha kolay ve hızlı bir şekilde ulaşmasını hedefliyor. COVID-19 Bilgi Merkezi diğer yandan Instagram içerisinde yer alacak ve aşı programı haricinde koronavirüs ile alakalı bilgilendirmeler yapacak. Yine WhatsApp içinde yer alan sohbet botları da aşılama noktasında yardımcı olabilecek. ABD haricinde Facebook, diğer ülkelere de aşı takibi özelliği getirmeye hazırlanıyor. Aşılama yaygınlaştıkça ve resmi takip servisleri ile iş birlikleri artıkça, global olarak aşı takibi de genişlemiş olacak. COVID-19 Bilgi Merkezi ayrıca Instagram içinde de yer alacak ve aşı programı haricinde koronavirüs hakkında bilgilendirmeler yapacak.

Bakalım Facebook tarafından gerçekleştirilen bu hamle nasıl karşılanacak ve kullanıcılar tarafından nasıl deneyimlenecek göreceğiz. Şuan için bilinenlerin bunlardan ibaret olduğunu belirtelim.


Facebook yeni yapay zeka projesini duyurduFacebook yeni yapay zeka projesini duyurdu
Facebook Clubhouse'a rakip oluyorFacebook Clubhouse'a rakip oluyor

PAYLAŞ