Facebook'a Alışveriş Özelliği Eklendi - Haberler - indir.com

Facebook'a Alışveriş Özelliği Eklendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-09-17 13:30:46
Editör : Orhan Özvatan
Kategori : Uygulama

Facebook uygulamasının mobil sürümü üzerinden artık alışveriş yapılabilecek. Facebook ve Shopify ortaklığı ile birlikte ürünler direkt olarak uygulama üzerinden görülebilecek ve satın alınabilecek. 

Tüccarlar, Facebook sayfaları üzerinden müşterilerine ürünlerini satabilecekler ve müşteriler satışı Facebook Sayfasından çıkmadan mobil uygulama üzerinden tamamlayabilecekler. Müşteri isterse mağazanın kendi e-ticaret sayfası üzerinden de alışveriş yapabilecek.

Facebook alışverişin güvenli bir şekilde gerçekleşmesi için Shopify ile ortaklık kurdu. Kullanıcılar isterlerse ödeme bilgilerini kaydederek kolay ve güvenli alışveriş yapabilecekler. Kullanıcı bilgileri güvenlik açısından Shopify'da tutulacak. Bu önemli gelişmeler Facebook'un e-ticaret alanına büyük bir yatırım yaptığını doğruluyor.

Eğer Shopify'a üye bir tüccar iseniz Facebook Sayfanızda "Facebook Sayfanıza Mağaza Ekleyin" gibi bir seçenek görülecek. Mağaza eklendiğinde Facebook Sayfasında büyük bir sekme olacak ve kullanıcıların mağaza bölümünü farketmesi sağlanacak. Tüccarlar Shopify'a ücretsiz üye olabilecekler. 

 

 





PAYLAŞ