Facebook Yorumlara ''Yazıyor'' Özelliğini Getiriyor - Haberler - indir.com

Facebook Yorumlara ''Yazıyor'' Özelliğini Getiriyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-12-15 08:30:30
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Uygulama

1 milyarı aşkın aktif kullanıcısıyla dünyanın en popüler sosyal ağı olan Facebook, kullanıcılarına her geçen gün yeni özellikler sunmaya devam ediyor. Şimde de Whatsapp veya Messenger'den alışık olduğumuz mesaj yazarken "yazıyor" ibaresi Facebook'ta yorumlara getiriliyor.

Kullanıcılarına etkin bir deneyim sunmak adına her fırsatta yeni özellikler geliştiren sosyal medya devi Facebook, yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. Son yıllarda mesajlaşma platformlarında gördüğümüz ve oldukça yararlı bir özellik olan "yazıyor" ifadesini Facebook yorumlara uyarladı. 

Henüz test aşamasına olan bu özellik, paylaşımların altına yorum yazılmaya başlandığı anda bunu paylaşımı yapan kişiye "arkadaşınız yorum yazıyor" şeklinde bildirecek. Yani Facebook'ta paylaştığınız herhangi bir durumun veya gönderinin altına, arkadaşlarınızdan birisi yorum yazmaya başladığında bunu görmeniz mümkün olacak.

 

Paylaştığınız herhangi bir gönderinin altına arkadaşlarınızın veya ailenizin yorum yaptığını görüyor olmanız anlık olarak daha fazla bilgi almanızı sağlayacak bu da arkadaşlarınız ile etkileşiminizi güçlendirmeniz adına önemli bir yenilik.

Yorumu yazmakta olan kişinin adının görülüp görülmeyeceği hakkında detaylı bir açıklama yapılmadı. Şimdilik bazı kullanıcılara test amaçlı açılan "yazıyor" özelliği gerekli çalışmaların tamamlanması halinde kısa süre içinde tüm kullanıcılara açılması bekleniyor.





PAYLAŞ