Facebook, Yakındaki Arkadaşlar Özelliğini Duyurdu (Video) - Haberler - indir.com

Facebook, Yakındaki Arkadaşlar Özelliğini Duyurdu (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Son günlerde yaptığı yenilikler ve kullanıcılarına sunduğu özellikler ile adından sıkça söz ettiren sosyal medya devi Facebook, bu defa kullanıcıların yakınındaki arkadaşlarını harita üzerinden görmelerini sağlayacak Nearby Friends özelliğini duyurdu.

Konum tabanlı olarak çalışacak olan 'Nearby Friends' (Yakındaki Arkadaşlar) özelliği isteğiniz dahilinde aktif ederek, arkadaşlarınızın konum ve GPS bilgilerinden yararlanarak nerede olduklarını harita üzerinden görebileceksiniz.

Android ve iOS uygulamaları üzerinden bildirimlerle kullanıcılara aktarılacak olan özelliği kullanabilmek için her iki kullanıcının da uygulamada bulunan Nearby Friends özelliğini açması ve birbirleri için yakınlık bildirimlerini aktif etmeleri gerekiyor.

Facebook Nearby Friends

Aynen Facebook platformunda olduğu gibi herkese açık, arkadaşlar veya belirli bir liste için gizlilik ayarlarını da belirleyebileceğiniz Nearby Friends ile ayrıca bildirim özelliğini kullanabileceğiniz grubu kendiniz belirleyebilir ve yakınınızda bulunan ya da yolda olan arkadaşlarınızı ayrı bir sayfa üzerinde listeleyerek görebileceksiniz.

Tamamen kullanıcı isteğine bağlı olarak kullanılabilecek bir özellik olarak Facebook mobil uygulamalarına gelecek olan Nearby Friends (Yakındaki Arkadaşlar) özelliği önümüzdeki haftalarda ilk olarak ABD'deki kullanıcılara sunulacak.

Facebook'un mobil uygulamalarını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla mobil cihazlarınıza indirebileceğiniz gibi Nearby Friends özelliğinin nasıl çalıştığını gösteren tanıtım videosunu da izleyebilirsiniz. 




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ