Facebook Workplace’ten büyük başarı: 2 Milyon ücretli kullanıcı! - Haberler - indir.com

Facebook Workplace’ten büyük başarı: 2 Milyon ücretli kullanıcı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-01 18:15:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Sosyal Medya

Facebook tarafından geliştirilen ve özellikle şirketlere yönelik sunulan Facebook iş platformu Workplace 2 milyon ücretli kullanıcı sayısını aşmayı başardı. işte Facebook'un sessiz sedasız geliştirdiği özel sosyal ağ ile ilgili detaylar.

Facebook tarafından geliştirilen ve şirket ile çalışanlara yönelik farklı işlevler sunan Facebook Workplace 2016 yılından günümüze kadarki süreç içerisinde ciddi bir yükseliş yaşadı. Yaşanan bu yükseliş ile ilgili detaylı bilgiler paylaşan Facebook yönetimi ise sistemde 2 milyon ücretli kullanıcının yer aldığını söyledi.

İstatistikler ve bilgiler paylaşıldı

İstatistikler ve resmi rakamlar ile duyurulan büyük gelişme, 85 bin kurumsal şirketin ve 2 milyon ücretli kullanıcının bulunduğu dev bir iş platformunun yaratıldığını da gözler önüne serdi. Açıklamalara göre 10 milyon aktif kullanıcıya sahip olan Slack’ın yanında Facebook mevcut istatistikleri ile giderek daha da ciddi bir rakip haline gelmeye başlamış görünüyor.

Facebook Workplace ücretlendirme sistemi nasıl işliyor?

Aylık sadece 3 dolarlık bir ödeme öngörülen Facebook Workplace, şirketler tarafından satın alınıyor ve her çalışan için 3 dolarlık bir ödeme yapılıyor. Bu ücretlendirmenin düşük olması şirketlerin bu sisteme geçişini desteklediği gibi daha kolay ve özel araçlar ile birlikte şirket çalışmalarının da hızlanmasını sağlıyor. Üstelik 10 bin kişiye kadar 2 dolar ve daha sonraki 10 bin kişi için ise bir dolarlık farklı ödeme sistemlerinin bulunduğu Facebook Workplace, ücretlendirme konusunda da oldukça esnek durumda. Açıklamalara göre 10 bini aşkın çalışanı bulunan toplam şirket sayısı ise 150. 

Facebook'tan Workplace için özel güncellemeler geldi





PAYLAŞ