Facebook Veri İstismarını Bildirenlere 40.000 Dolar Ödül verecek! - Haberler - indir.com

Facebook Veri İstismarını Bildirenlere 40.000 Dolar Ödül verecek!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-12 08:35:16
Editör : Esat Karaman
Kategori : Teknoloji

Mark Zuckerberg?i artık yormaya başlayan ve onu yıpratan Facebook veri soruşturması, şirkete borsada değer kaybettirmeye devam etmekte en son %96 Satış %4 Alış bilgileri mevcuttu. Bunun önüne geçmek isteyen Mark, kullanıcılara para dağıtacağı bir uygulamaya ilk adımını attı . CNBC tarafından hazırlanan dosyada, bazı şartları yerine getiren kişilere 500 dolardan başlayan ve 40.000$ kadar erişen para ödülü dağıtılacak.

 

İnceleme sırasındaki trafiği azaltmak isteyen Zuckberg, değişik konulardan belirli sayıda rapor gelene kadar geliştiricileri ve yazılımları incelemeye kalkışmayacaklar. Anlaşmalar yapıldıktan sonraysa inceleme başlatılacak ve rapora göre eğer olumsuz ise geliştiricinin Facebook ile bağlantısı tamamen kesilecek.Birde uygulama sahipleri eğer kullanıcı verilerini sattı ise firma hakkında soruşturma başlatılacak.

 

 Yeni ödül sisteminde kişi başı 40.000 dolarlık para dağıtacak olan Zuckerberg, artık elinden ne geliyorsa yapmaya başladı çünkü Facebook hergeçen gün daha fazla değer kaybediyor bu oldukça kötü bir durum olarak bilinir. Yakın zamanda tam olarak başlayacak olan proje hakkında ise başka bir detay mevcut değil ancak yakın zamanda bir haber alırsak sizlere'de buradan bilgi vereceğiz.

 





PAYLAŞ