Facebook Türkiye'de 8 ilde şube açıyor - Haberler - indir.com

Facebook Türkiye'de 8 ilde şube açıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-08 11:29:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Sosyal medya devi Facebook, ülkemizde merkezi İstanbul olarak 8 ofis açmaya hazırlanıyor. 13 Ocak tarihinde Türkiye’deki ilk ofisini Bursa’da açacak olan şirket, bu ofisler kapsamında dijital ortamda genç girişimcileri ortaya çıkartma yolunda çalışmalar gerçekleştirecek. Dünyanın en fazla kullanıcıya sahip sosyal medya mecrası Faacebook, Türkiye’de de önemli bir kitleye sahip durumda. Geçtiğimiz dönemlerde ülkemizde farklı girişimler deneyen ve merkezler açan Facebook şimdi ise 8 farklı ilde girişimcilik ofisi açmaya hazırlanıyor. Her ofis farklı bir şehirde olacakken, Facebook bu ofisler kapsamında genç girişimleri ortaya çıkartmaya çalışacak.

Facebook Türkiye’de ofisler açmaya hazırlanıyor

Pokemon oyunları Facebook Gaming'tePokemon oyunları Facebook Gaming'te

13 Ocak’ta Bursa’da ilk ofisini açacak olan Facebook, ilerleyen dönemlerde diğer şehirlerdeki ofislerini de açmayı sürdürecek. Bu girişim ile beraber Türkiye’de hem yeni bir yatırım gerçekleştirmiş olacak hem de Türkiye’de bir girişime imza atmış olacak. Konu hakkında açıklamalar yapan Bursa Ticaret Borsası Başkanı Özer Matlı, sosyal medya devinin Türkiye’deki ofis açma girişimini TOBB ve Habitat Derneği ortaklığı sayesinde gerçekleştirildiği belirtiliyor. Yapılacak olan çalışmalar neticesinde merkezin İstanbul olduğu ifade ediliyor. Toplamda ise 8 ilde şubeleşmeye gidileceği belirtiliyor.

Diğer yandan ofisler ile beraber genç girişimcilere daha iyi bir dijital ortam sunacaklarını belirtiyor. Facebook’un ofisi hakkında ayrıca Bursa’daki üniversitelerden biri ile protokol imzaladıklarını da ifade ediyor. Bakalım Facebook sunacağı bu ofisler girişimcilik için ne derece etkili olacak göreceğiz.


Facebook Messenger kullanmak için Facebook hesabı oluşturmanız gerekiyorFacebook Messenger kullanmak için Facebook hesabı oluşturmanız gerekiyor

PAYLAŞ