Facebook Trending Özelliğini kullanıcılarına sundu - Haberler - indir.com

Facebook Trending Özelliğini kullanıcılarına sundu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Münevver SEZER
Kategori : Teknoloji

Facebook Trending özelliği ile sosyal ağlarda sıkça tartışılan ve ilginizi çekebilecek olan konuları bulmanıza olanak sağlamaktadır.

Ekranınızın sağ üst köşesinden ulaşabileceğiniz Trending  ile ilgi alanlarına göre kategorilere ayrılmış en popüler konuları kolaylıkla bulabilirsiniz. ABD, İngiltere, Hindistan ve Avustralya'da kullanıma sunulan özellik ile popüler konulardan ilginizi çeken bir tanesine tıkladığınızda, o konuya ait detaylı bilgilerin bulunduğu bir sayfa açılmaktadır. Bu açılan sayfada arkadaşlarınızın gönderileri, beğendiğiniz sayfaları ve konu ile alakalı makaleleri kolaylıkla görebilirsiniz. 

Trending ile bilgi karmaşasının içerisinde sadece ilginiz olan konuya odaklanabilir ve bu konu ile ilgili sayfaları görüntüleyebilirsiniz. Facebook Trending özelliği kişiye özel bir algoritma ile çalışmaktadır. Bu bölümde her kullanıcı ilgi alanına giren konuları görebilmektedir. Facebook'un mobil ve masaüstü versiyonlarında denemeye başlayacağı bu özellik sadece belirli ülkelerde bulunan kullanıcılar için aktif olacak. Test evresi bittikten sonra tüm Facebook kullanıcıları için aktif hale gelecek. Twitter'da bulunan TrendTopic özelliğine benzerli ile dikkat çeken Facebook Trending özelliği Facebook kullanıcılarını oldukça heyecanlandırıyor.

Facebook mobil uygulamalarını sitemiz üzerinden indirebilirsiniz.





PAYLAŞ