Facebook Sayfalar Kullanan İşletmeler Artık Ürünlerini Etiketleyebilecek - Haberler - indir.com

Facebook Sayfalar Kullanan İşletmeler Artık Ürünlerini Etiketleyebilecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-10-10 08:15:29
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Uygulama

Facebook, işletmeciler ve markalar için kolaylık sağlayacak yeni bir özelliği devreye soktu. Yapılan açıklama işletmecileri, kurumsal şirketleri ve markaları memnun edecek gibi duruyor. Çünkü bu özellik sayesinde kurumların, markaların ve işletmelerin işi biraz daha kolay olacak ve ürünlerini daha kolay tanıtma imkanına sahip olacaklar. Getirilen özellik; daha önce böyle bir şey yokken bundan sonra her işletme, kurumsal şirket ve marka, sayfalarında kendi ürünlerini etiketleme şansına sahip olacaklar ve takipçilerinin ürüne erişimini kolaylaştırmış olacaklar.

Facebook, işletmelerin ve markaların işlerini kolaylaştıracak ve onlara ürünlerini tanıtma adına kolaylık sağlayacak yeni bir özelliğini duyurdu. Bundan sonra markalar, kurumsal şirketler ve işletmeler, sayfalarında ürünlerini etiketleyerek kullanıcılarına tanıtabilecekler. Takipçiler, etiketlenen ürüne tıkladıkları takdirde ürünle alakalı daha ayrıntılı bilgiye sahip olabilecekler. Facebook sayfalarda, sayfa üzerinden doğrudan ürünü satma imkanı veren dükkanlar sayesinde, kullanıcılar Facebook üzerinden kolayca satış işlemlerini yapabiliyorlar. İşletmeler ise, ürünlerini daha kolay tanıtabilmek adına farklı koleksiyonlara bölerek müşterilerin verdikleri siparişleri yönetebiliyorlar. Aynı zamanda ürün tanıtımı için Facebook?ta reklam da verebiliyorlar.

Yeni getirilen ürün etiketleme özelliği, henüz test aşamasında. Bu özellik sayesinde, ürünlerini gönderilerine etiketleyen işletmelere, pazarlama anlamında yeni bir kapı açılıyor. Facebook yetkilileri, konuyla alakalı yaptıkları açıklamalarında, bu özellikten sadece sayfalarında ürün kataloğu ya da dükkan kısmı olan işletme ve kuruluşların yararlanabileceğini belirttiler.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ