Facebook Reklamları Mobilden Yönetilebilecek - Haberler - indir.com

Facebook Reklamları Mobilden Yönetilebilecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Son dönemde mobil kullanıcı sayısını artıran sosyal medya devi Facebook, pazarlamaya yönelik sunduğu ve sayfa yöneticilerinin reklam yönetimi için kullandıkları Ads Manager (Reklam Yöneticisi) özelliğini mobil platformlara taşıdığını duyurdu.

Facebook'ta pazarlama faaliyetleri gerçekleştiren sayfa yöneticileri, mobile taşınan Ads Manager sayesinde artık tüm kampanyalarını, reklam setlerini ve reklamlarını mobil cihazları üzerinden düzenleyerek yönetebilecekler.

Facebook Ads ManagerFacebook uygulamasına eklenen Ads Manager sekmesine girerek faydalanabileceğiniz hizmet ile mobil cihazlarınız aracılığıyla reklam setlerini yönetebilir, reklamları durdurup yeniden başlatabilir, teklif ve bütçe değişikliklerini yapabilir, reklam performans raporlarına ulaşabilirsiniz.

Şu an için sınırlı sayıda kullanıcı için aktif edilen Ads Manager şimdilik Facebook'un iOS, Android ve mobil site sürümlerinde kullanılabildiği gibi yaz sonuna kadar tüm reklamverenlerin kullanımına açılmış olacak.

Ads Manager'ın eklendiği Facebook uygulamalarını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla ücretsiz olarak mobil cihazlarınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ