Facebook profillerine ve hikayelere müzik sabitlenebilecek! - Haberler - indir.com

Facebook profillerine ve hikayelere müzik sabitlenebilecek!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-26 11:00:00
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Donanım

Facebook müzik odaklı özellikler sunmaya hızını devam ediyor. Bu yeni özellikler sayesinde kullanıcılar profillerine ve hikayelere müzik ekleyebilecek.

Facebook kullanıcılarına sunduğu müzik odaklı özelliklerine yenilerini eklemeye devam ediyor. Üç plak şirketiyle lisans anlaşmasına varan sosyal ağ, bu anlaşmalar çerçevesinde hikayelere ve kullanıcı profillerine müziği getiriyor. Lip Sync Live özelliğinin kapsamı da biraz daha genişliyor. Sosyal ağ üzerinde hikaye oluşturanlar, hikayelerine müzik çıkartmaları da ekleyebilecek. Kullanıcılar şarkı için arama yapmalarının ardından seçimlerini çıkartma olarak hikayeye yerleştirebiliyor. Eklenen çıkartmada şarkı ve şarkıcı ismini de görebiliyoruz. Facebook'un çatısı altındaki Instagram da geçtiğimiz haziran ayı içinde hikayelere şarkı eklemeyi de mümkün kılmıştı. Hali hazırda bu özellikten Türkiye'de yararlanılmadığını belirtmekte fayda oluyor.

Facebook tarihinin en büyük veri sızıntısı ile karşı karşıyaFacebook tarihinin en büyük veri sızıntısı ile karşı karşıya

Facebook'dan Tiktok'a Rakip!

Facebook'un Tiktok'a rakip olarak hazırladığı Lip Sync Live özelliğinin de kapsama alanını çok fazla geliştirdi. Bundan böyle şarkıcılar ve içerik sahipleri, hayranlarıyla bağlantılarını güçlendirmek için özelliği sayfalarına ekleyebilecek. Bu özelliğin yeni şarkılarının tanıtımını yapan şarkıcıların işine bir hayli yarayacağını da söylemek yanlış olmayacaktır. Lip Sync Live, ekran üstüne eklediği hareketli şarkı sözleriyle karaoke tarzında bir deneyim de kullanıcılara sunuyor

Facebook kullanıcıları artık profillerinde müziğe de yer verebilecek

Facebook kullanıcıları artık profillerine özel bir müzik bölümü de ekleyebiliyor. Bu bölümde kullanıcıların dinledikleri şarkılar, en azından şimdilik, anlık olarak gösterilmeyecek. Sosyal ağın kullanıcıları, müzik kısmıyla son zamanlardaki veya tüm zamanlardaki favori şarkılarını da gösterebilme imkanıyla buluşuyor. Profil üzerindne şarkıların bir kısmı dinlenebilecek. Profilde şarkı bölümü üzerinden şarkının sahibinin Facebook'taki sayfasına gitmek mümkün olma imkanına sahip olacaklar.


Google, Uber ve Facebook Gibi 5 Şirketin Karanlık YüzleriGoogle, Uber ve Facebook Gibi 5 Şirketin Karanlık Yüzleri
Instagram TV artık Facebook'da!Instagram TV artık Facebook'da!
Türkiye zamanını Facebook ve Instagram ile geçiriyor!Türkiye zamanını Facebook ve Instagram ile geçiriyor!

PAYLAŞ