Facebook Pixel nedir ? - Haberler - indir.com

Facebook Pixel nedir ?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-08 23:00:02
Editör : Ali Çelik
Kategori : Soru-Cevap

Bu içerik " Facebook Pixel nedir ? " sorusunu cevaplar ve kitle davranışının analizinin önemini konu alır.

Facebook Pixel nedir ?

Facebook Pixel, Facebook'un resmi bir analiz aracıdır. Google Analytics gibi genel bir analiz aracı değildir. Bunun yerine, Facebook Pixel özellikle Facebook reklam kampanyalarınızı ölçmenize, hedeflemenize ve geliştirmenize yardımcı olur.

Facebook Covid-19 medya okur yazarlığı kampanyasını Türkiye'den başlattıFacebook Covid-19 medya okur yazarlığı kampanyasını Türkiye'den başlattı

WordPress sitenize tek bir komut dosyası ekledikten sonra, Facebook Pixel size şu konularda yardımcı olabilir:

  • Facebook reklam kampanyalarınızdan, kaç kişinin bir Facebook reklamını tıkladıktan sonra satın alma işlemi yaptığı gibi, dönüşüm oranını izleyin.
  • Facebook reklamları için hedeflenen kitleler oluşturun (özel kitleler), sitenizi Facebook'ta ziyaret eden kişileri "yeniden hedefleme" yeteneği dahil.
  • Sitenizde satın alma olasılığı en yüksek olan kişileri hedeflemek için otomatik teklif verme gibi reklam kampanyası harcamanızı optimize edin.

Eğer Facebook reklamlarını yayınlamak isterseniz, o zaman  WordPress Facebook Pixel'i eklemeniz gerekir.

Facebook'ta WordPress sitesinin reklamını size optimize etmek ve Facebook reklam çalışmalarınızı analiz edecek çünkü, kesinlikle sitenize Facebook Pixel'inizi eklemek gerekir.Bir hesap oluşturduktan sonra size verilen kodu gerekli yere yapıştırıp yönergeleri izleyin ve özel analizlerin tadını çıkarın.


İlgili uygulamalar
Facebook Sayfalar tasarımı değişiyorFacebook Sayfalar tasarımı değişiyor

Facebook Videosu Nasıl İndirilir


PAYLAŞ