Facebook Moments Fotoğraf Paylaşmayı Kolaylaştırıyor! - Haberler - indir.com

Facebook Moments Fotoğraf Paylaşmayı Kolaylaştırıyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-06-16 10:02:17
Editör : Münevver SEZER
Kategori : Uygulama

Sosyal paylaşım platformu Facebook, fotoğraf paylaşmayı son derece basit hale getiren Moments isimli yeni bir mobil uygulama yayınladı. Uygulama sayesinde fotoğrafları organize edebilir ya da arkadaşlarımızla özel olarak paylaşabiliriz.

Facebook bünyesindeki Creative Labs ekibi tarafından geliştirilen Moments, temel olarak Facebook kullanıcılarının çektikleri fotoğrafları diğer kullanıcılar ile paylaşmalarını sağlıyor.

Moments indir

Hem Android hem de iOS cihazlar için yayınlanan uygulama, cihazda hiçbir Facebook uygulaması olmasa bile rahatlıkla kullanılabiliyor. Bunun yanı sıra Moments ile arkadaşlarınızla çektiğiniz fotoğrafları organize edebilir ve dilediğiniz herhangi birisi ile paylaşabilirsiniz.

Facebook'un gelişmiş yüz tanıma teknolojisini içerisinde barındıran ve konum destekli yapısı ile dikkat çeken Facebook Moments ile ayrıca paylaşmadığınız fotoğrafları basit bir biçimde depolama, etiketlenen fotoğrafları bulma, fotoğraf indirme gibi işlevleri de yerine getirebiliyor.

Ücretsiz olarak kullanabileceğiniz Moments uygulamasını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilir, uygulama hakkında bilgi sahibi olmak için Moments tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




Moments Tanıtım Videosu


PAYLAŞ