Facebook Mobil'e Offline Paylaşım Özelliği Geldi - Haberler - indir.com

Facebook Mobil'e Offline Paylaşım Özelliği Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Popüler sosyal paylaşım ağı Facebook, mobil uygulamalarına kazandırdığı yeni özellikleri sayesinde kullanıcıların internet bağlantısı olmadan da paylaşım yapabilmelerini mümkün hale getirdi.

Kullanıcıların uçak yolculuğu ya da metroda çevrimdışıyken arkadaşlarıyla paylaşım yapabilmelerini sağlayacak olan bu yeni özellik sayesinde yeniden internet bağlantısına gerek olmadan paylaşımlar kayıt altına alınabiliyor. Ayrıca gelen güncellemeyle beraber eklenen bir diğer özellik de paylaşımların ön izlemesinin yapılabilmesi ve haber akışının daha hızlı yüklenmesi oldu.

Facebook'a gelen çevrimdışı paylaşım özelliği, özellikle uçakla seyahat eden iPhone kullanıcılarının cihazlarını uçak moduna getirdikten sonra, kişisel ileti alanlarını kullanmalarına izin veriyor. Bu sayede kullanıcılar yapmak istedikleri paylaşımları uygulamaya girerek ya da post ederek gönderebildikleri gibi cihaz internet bağlantısına kavuştuğunda bu iletiyi arkadaşlarınız ile paylaşabiliyor.

Facebook iOS

Görsel Kaynak: TechCrunch

Ayrıca paylaşımların ön izlemesi özelliğiyle de kullanıcılar, Facebook'un iOS uygulaması üzerinden okudukları, dinledikleri ya da izledikleri herhangi bir içeriği paylaşmadan önce önerilen linkleri kaldırılabilmesini sağlıyor.

Tüm bunlara ek olarak Facebook iOS uygulamasında henüz test aşamasında olan içerik kartları da önümüzdeki günlerde aktif olması beklenen özellikler arasında yer alıyor. Haber akışını da zenginleştirmeye yönelik bu özellik sayesinde kullanıcılar, arkadaş çevrelerinde aynı filmi izleyen, aynı mekana giden ya da aynı kitabı okuyan diğer kullanıcılar hakkında kişileri bilgilendiriyor.

Sosyal ağdaki etkileşim potansiyelini daha fazla artırmayı amaçlayan Facebook'un mobil uygulamalarını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilirsiniz.





PAYLAŞ