Facebook Mobil'den Mesaj Gönderilemeyecek - Haberler - indir.com

Facebook Mobil'den Mesaj Gönderilemeyecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Facebook, mobil uygulamalarında bulunan mesajlaşma özelliğini kaldırarak, kullanıcıların iletişim için mobil cihazlarında Facebook Messenger'ı kullanmalarını zorunlu hale getireceğini duyurdu.

WhatsApp'ı satın almasından sonra Messenger'ı ortadan kaldıracağı düşünülen ve bu yönde pek çok konuya söz konusu olan Facebook, mesajlaşma uygulaması Facebook Messenger'ın kullanımını daha da yaygınlaştırmak amacıyla kullanıcıların mobil mesajlaşma için Messenger kullanmasını zorunlu kılıyor.

Facebook Messenger

Facebook'un Android ve iOS uygulamalarında bulunan sohbet bölümünden kullanıcılar birbirleriyle sohbet edebiliyorlardı. Ancak bundan sonra bu özellik Facebook uygulamasından kaldırılacak ve buradan anlık sohbet etmek isteyen kullanıcılar mesajlaşma uygulaması Messenger'ı cihazlarına indirmeye ve buradan konuşmaya mecbur bırakılacaklar.

Bugünden itibaren Facebook mobil uygulamasına giriş yapan kullanıcılar, sohbet sekmesine girmeye çalıştıklarında bir bildirimle karşılaşacakları gibi bu bildirimle beraber kullanıcılar Messenger'a yönlendirilecek. Facebook'un mobil uygulamasıyla, Facebook Messenger uygulamalarını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilirsiniz.





PAYLAŞ