Facebook Messenger'ın yeni masaüstü uygulaması yayınlandı! - Haberler - indir.com

Facebook Messenger'ın yeni masaüstü uygulaması yayınlandı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-03 18:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Sosyal medya devi olan Facebook, kısa süre önce yaptığı bir sürpriz ile Windows ve Mac için Messenger uygulamasını indirmeye sundu. Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs COVID 19 salgını sebebiyle, anlık mesajlaşma servisleri ve video servisleri inanılmaz bir popüler oranla kullanılmaya başlandı. Bu durum ile beraber Facebook iyi bir zamanlama da Windows ve Mac platformları için geliştirmiş olduğu özel Messenger uygulamasını indirmeye sundu. An itibariyle uygulama hem Microsoft Store hem de Mac App Store üzerinden ücretsiz olarak indirilebilir durumda. Temel olarak tarayıcı üzerindeki deneyimden ayrı bir uygulama olarak karşımıza gelirken, işletim sistemine bağlı olarak dark mode desteğinin de olduğunu belirtelim.

Facebook Messenger, Mac ve Windows için yayınlandı

Facebook Messenger yenilikleri WhatsApp'ı aratmayacak!Facebook Messenger yenilikleri WhatsApp'ı aratmayacak!

Yeni Messenger uygulaması metin tabanlı sohbetin yanı sıra yüksek kalitede ses ve görüntülü grup video sohbet desteği de sunuyor. Bu durum için tabii ki Facebook hesabı ve ekli arkadaşlarınızın olması gerekiyor. Uygulama tamamen ücretsiz olarak sunulurken, tarayıcıdan farklı olarak bir özelliği bulunmuyor. Fakat Messenger iletişimi için bu tarz özel bir uygulamanın bulunması pratiklik için oldukça işlevsel olurken güzel karşılanıyor diyebiliriz.

Son dönemde ayrıca karantina sebepleri ile beraber de Zoom ve Skype gibi uygulamalarında kullanım oranları inanılmaz seviye de artmış durumda. Facebook’un bu yeni uygulamasının ise tam zamanında piyasaya girdiğini söyleyebiliriz. Bakalım kullanıcılar tarafından ne derece beğenilecek göreceğiz.


Facebook Messenger mesajı artık beşten fazla kişiye iletemeyecekFacebook Messenger mesajı artık beşten fazla kişiye iletemeyecek

PAYLAŞ