Facebook Messenger'ın iOS sürümü yenilendi - Haberler - indir.com

Facebook Messenger'ın iOS sürümü yenilendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-11 11:00:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Uygulama

Facebook Messenger iOS uygulaması yeni bir güncelleme aldı. Uygulamaya, QR kodlar, ödeme bağlantıları ve yeni temalar eklendi. Bu özellikler ile beraber kullanıcı deneyimi daha da geliştirilecek. 

Sosyal medya dünyasının başarılı isimlerinden Facebook'un mesajlaşma uygulaması olarak sunulan Messenger, uzun bir zamandır sessiz sedasız duruyordu. iOS sürümü için sunulan yeni güncelleme uygulamaya yeni özellikler ekliyor. Facebook Messenger için sunulan bu güncelleme, QR kodları, ödeme bağlantıları, hızlı yanıt çubuğu ve yeni temalar içeriyor. 

Facebook Messenger iOS sürümüyle yeni özellikler sunuluyor

Facebook Messenger, QR kodlara, ödeme bağlantılarına ve yeni temalara gibi üç yeni özelliğe kavuşuyor. Messenger uygulamasındaki QR kodları ve ödeme bağlantıları, kullanıcıların Facebook arkadaşı olmasalar da herkese para göndererek almasını sağlıyor. Söz konusu bu özellik ABD'deki Messenger kullanıcıları için sunulmuş durumdadır. Kullanıcılar bu özellik sayesinde farklı bir ödeme uygulaması indirmek zorunda kalmadan sunulan içeriklerden sorunsuz bir şekilde faydalanabilecekler. Direkt Messenger üzerinden farklı kişilere para gönderme işlemi yapılabilir. Kullanıcıların Messenger ayarlarına girerek “Facebook Pay“e dokunmaları, ardından ödeme bağlantısını paylaşmaları gerekiyor. Bunun yerine QR kodunu da taratabilirler.

Kullanıcılar, hızlı bir şekilde yanıt çubuğuyla, ana sohbet ekranını geri dönmeye gerek duymadan fotoğraf ya da videolara hızlı bir yanıt verebiliyor. Messenger yeni bir güncelleme ile beraber sohbet ekranını özelleştirme imkanı da sunuyor. Sohbet teması özelliği Instagram'da da kullanılıyor. Olivia Rodrigo, Dünya Okyanuslar Günü ve F9 temalarını kullanabilirsiniz. Şu an için tema sayısı olsa da gelecek güncellemeler ile bu temalar da artış olacak. 





PAYLAŞ