Facebook Messenger'da karanlık mod nasıl açılır? - Haberler - indir.com

Facebook Messenger'da karanlık mod nasıl açılır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-19 20:01:02
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Sosyal Medya

Facebook Messenger'a gelmek bilmeyen karanlık mod, kullanıcıların beklentisini bir türlü karşılayamadı. Bizde bu modu bekleyen kullanıcılar için Facebook Messenger karanlık mod nasıl yapabilirsiniz onu anlatacağım. 

Uzun bir süreden beri karanlık mod üzerinde çalışan Facebook, kullanıcıların beklentisini bir türlü gideremiyor. Gerek telefonun temasını, gerek tarayıcıların temasını gerekse ikonlarını siyah kullanan birisi için Facebook Messenger'ın beyaz bir görüntüsü geçekten de çok  fazla rahatsız edici oluyor. Şayet sizde karanlık temayı beklemekten sıkılan okurumuzsanız, size tavsiye edeceğim birkaç adımı takip ederek kendi karanlık modunuzu oluşturabilirsiniz. 

Facebook Messenger bildirim sesini nasıl kapatırız?Facebook Messenger bildirim sesini nasıl kapatırız?

Her şeyden önce yapmanız gereken Facebook Messenger'ın son sürümünü akıllı cihazınıza indirmeniz gerekiyor. Daha sonra bir adet terminal uygulamasına ihtiyacınız olacak. Bunun içinde Termux Uygulamasını cihazına indirmeniz gerekiyor. Termux uygulamasını cihazınıza indirdikten sonra uygulamayı açıp su yazıp enter tuşuna basmanız gerekiyor. Superuser izinlerini sizden isteyecektir, tüm izinleri onaylayın ve devam edin. Tüm bu adımları izledikten sonra superuser olacaksınız. Bundan sonra şu metni yazıp enter tuşuna basmanız gerekecektir. O cümle ise şu;

"am start -n “com.facebook.orca/com.facebook.abtest.gkprefs.GkSettingsListActivity”

Facebook Messenger'a sesli komut özelliği geliyor

Karalık Mod'a az  kaldı 

Tüm bu işlemlerden sonra geriye az bir işleminiz kalıyor. Sıra Search Gatekeepers kısmına tıklayarak buraya dark kelimesi yazmanız gerekiyor. Karşınıza çıkan ekranda No yazan bütün kelimeleri Yes olarak değiştirmeniz gerekiyor. Daha sonra uygulamayı kapatıp Facebook Messenger Uygulaması'nı açmanız gerekiyor. Burada ise kendi profil fotoğrafınıza tıklayarak biraz aşağıya doğru indiğiniz zaman Karanlık Mod için bir opsiyon ile karşılaşmanız gerekiyor. Karşınıza çıkan bu seçeneği aktif hale getirdikten hemen sonra karanlık mod açık olacak.  


Facebook Messenger, Karanlık Tema Test EdiliyorFacebook Messenger, Karanlık Tema Test Ediliyor
Facebook Hesabınızı Tamamen Silmek İçin Uygulamanız Gereken 8 MaddeFacebook Hesabınızı Tamamen Silmek İçin Uygulamanız Gereken 8 Madde
Intel ve Facebook, yapay zeka için birleştiIntel ve Facebook, yapay zeka için birleşti

PAYLAŞ