Facebook Messenger'da attığınız mesajı geri alabileceksiniz - Haberler - indir.com

Facebook Messenger'da attığınız mesajı geri alabileceksiniz

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-16 10:53:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Sosyal Medya

Geçtiğimiz haftalarda geleceği müjdelenen bir özellik, resmen test edilmeye başlandı. Facebook Messenger'da attığınız mesajı geri alabileceksiniz!

Facebook Messenger'da attığınız mesajı geri alabileceksiniz

TechCrunch'ın haberine göre, Facebook Messenger'da 'Unsend' denen bir özellik test edilmeye başlandı. Yani karşı tarafa gönderdiğiniz bir mesajı karşı taraf görmeden 10 dakika içerisinde silebileceksiniz. Şu anda sadece 4 ülkede test edilmeye başlandı. Bu ülkeler; Polonya, Kolombiya, Litvanya ve Bolivya.

Facebook Kendi arttırılmış gerçeklik gözlüğünü üretiyorFacebook Kendi arttırılmış gerçeklik gözlüğünü üretiyor

Ülkemize henüz ne zaman geleceği belli olmayan bu özellik geldiğinde, tek yapmanız gerek WhatsApp'taki gibi mesaja basılı tutarak "Herkes İçin Sil" seçeneğine tıklamak olacaktır. Fakat burada ufak bir detayı da atlamamız gerekiyor. Eğer aşağılama, küfür ve Facebook'un topluluk kurallarına ters düşen bir mesaj attıysanız, Facebook mesajı gözden geçirebileceğini belirtiyor. Yani eğer küfür veya hakaret ederseniz Facebook bu mesajı görebilir ve sildiğiniz mesaj yüzünden hesabınız askıya alınabilir veya sınırsız süreliğine Facebook topluluğundan atılabilirsiniz. Bu ufak detayı da hatırlamamızda fayda var. Şuan için 10 dakikalık bir sınır olsa da Facebook bu sürede kararlı. Gelecekte belki süre uzatılabilir. Fakat şu anlık 10 dakika içerisinde mesajlarınızı silebiliyorsunuz. Bu özellik ülkemizde de devreye girince tekrardan gündemimize getireceğiz. Bu sayede özellik gelir gelmez haberiniz olacaktır. 


Facebook kendini tamamen değiştiriyor!Facebook kendini tamamen değiştiriyor!
Facebook için yükselme devri sona erdi!Facebook için yükselme devri sona erdi!
Facebook'un Tek Rakibi iMessage!Facebook'un Tek Rakibi iMessage!

PAYLAŞ