Facebook Messenger'a Yeni Güncelleme Sunuldu - Haberler - indir.com

Facebook Messenger'a Yeni Güncelleme Sunuldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-04 13:20:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Son dönemlerde veri skandalları ile başı dertte olan Facebook'un bir süredir bağımsız olarak çalışan uygulaması olan mesajlaşma servisi Messenger için güncelleme ile yenilikler gelmeye devam ediyor. Popüler mesajlaşma uygulamaları arasında kullanılan Messenger için gelen yeni güncelleme ile artık uygulama 360 derece fotoğraf desteğine kavuşuyor. Bu yeni destek sayesinde artık kullanıcılar 360 derece fotoğraf gönderip alabilecekler. Fotoğraf içerisinde gezinti yapılabilen bu durum sayesinde pusula simgesine sahip fotoğraflarda bu özelliği kullanmak mümkün olacak.

Gelen yenilikler bununla sınırlı kalmayıp artık 720P video paylaşımı da mümkün olacak. 'HD kalitesi' olarak ifade edilen bu özellik ile güçlü bağlantılardaki video izleme deneyimi bir hayli iyileştirilmiş olacak. Tam kalite ve verim almak için ise Messenger uygulamasında yer alan kamera aracının kullanılması öneriliyor. Uygulama her ay 1.3 milyar kullanıcıya sahip olurken popülerliği ve kullanılabilirliği bir hayli büyümeye devam ediyor. Bu yeni özelliklerini ise hem Android hemde iOS platformuna verdiğini hatırlatalım.

360 derece fotoğraf ve 720P video destek özellikleri ilk olarak Fransa, Danimarka, Norveç, Hollanda, Güney Kore, İsveç, Singapur, Japonya, ABD, İbgiltere, Finlandiya, Belçika ve İsviçre'de kullanılabilir olacak.





PAYLAŞ